Magda’s House

2 studiouri și 4 maisonettes spațioase în 4000 mp de grădină

 

Magda’s House, locul perfect pentru vacanțe în Thassos. Case spațioase și bine echipate în Astris, înconjurat de măslini. Relaxare cu facilități moderne, grătar și acces rapid la plaje. Rezervă acum!

Magda’s House este situată in Astris, în punctul sudic al insulei, la 6 km de Potos și la 9 km de Limenaria, într-o zonă frumoasă și liniștită, înconjurată de măslini. Proprietatea este formată din 4 case bine echipate, 2 maisonette (80 mp) și 2 studiouri (43 mp).

Studiourile sunt cu adevărat spațioase și decorate cu elemente din lemn pentru o atmosferă plăcută și unică. Acestea oferă, un pat dublu și un pat de o persoană, TV cu ecran plat de 24 inch, A/C, bucătărie utilată, baie (echipată cu prosoape de baie, uscător de păr, gel de duș – șampon).

Maisonettes au două nivele și sunt decorate, de asemenea, cu elemente din lemn, oferind o atmosferă confortabilă și relaxantă. Parterul este format dintr-un living, cu un smart TV cu ecran plat de 32 inch cu Netflix și YouTube, masă, bucătărie utilată, o cameră cu un pat dublu sau paturi supraetajate pentru copii, baie (echipată cu prosoape de baie, uscător de păr, gel de duș – șampon). Etajul include un pat dublu confortabil, A/C, televizor cu ecran plat de 24 inch, un al doilea living și o vedere panoramică uimitoare a grădinii din împrejurime.

Facilități:
Loc de joacă
Living exterior
Chioşc
Sezlonguri
Parcare privată gratuită
Duș în aer liber
Bancă
grătar

Magda’s House este un loc bine pregătit pentru a găzdui familii și grupuri, putând fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, în dorința de a scăpa de rutina zilnică plictisitoare.

Oaspeții se pot relaxa bucurându-se de o seară de grătar pe gazonul verde sau de cafeaua de după-amiază în zonele de petrecere a timpului în aer liber.

Vă așteaptă un loc liniștit cu 4.000 mp de spațiu exterior, cu oportunitatea de odihnă și distracție. Sunt permise și animalele de companie!

Este oferit acces gratuit la internet pe întreaga proprietate și suficient spațiu sigur pentru ca prietenii noștri să se distreze.

Datorită amplasării, accesul se face ușor la orice plajă în câteva minute. Există atât plaje neamenajate, cât și plaje organizate. De exemplu, plaja Psili Ammos, cu apele sale cristaline, se află la doar 1 km distanță. De asemenea, puteți vizita plaja Salonikios (1,5 km) sau Giola, cu renumita piscină naturală. În afară de frumosul litoral, zona Astris oferă și un mini-market, o benzinărie și o tavernă lângă magazin. Totul este în apropiere, astfel încât oaspeții pot avea acces ușor cu mașina în diverse zone ale insulei (10 minute de Potos și 15 minute de Limenaria).

Magda’s House propune tot ce are nevoie o familie pentru a petrece vacanțe unice pe o insulă grecească, oferind ocazia de a simți vara grecească și ospitalitatea! Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim și să vă cunoaștem prietenii și familia!

Date de contact Magda’s House

Localizare: Astris
Website: http://www.magdashousethasos.com/en/
Rezervări
E-mail: magdas_house@yahoo.gr
Tel.: +302593052869
Mobil: +306979914271

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - studiourile spațioase; - animația unei seri de grătar sau savurarea în liniște a unei cafele pe gazonul verde cu o întindere de 4.000 mp; - accesul facil la orice plajă în câteva minute.

Astris
Direcții