Luxury Summer Villa

Confort sublim, plajă și relaxare

Descoperiți raiul la Luxury Summer Villa, o maisonette elegantă în Skala Rachoni, cu plajă în apropiere, piscină privată, Wi-Fi, și gazdă primitoare, ideal pentru vacanțe liniștite și relaxante.

Luxury Summer Villa este situată în Skala Rachoni, într-o zonă liniștită și este la câțiva pași de o plajă de nisip cu ape puțin adânci, ideală pentru copii.

Vila este o maisonette cu parter și două etaje, are trei dormitoare, două băi cu duș și un living în plan deschis cu bucătărie complet utilată.

Vila are doua balcoane, un balcon la etajul 1 si un balcon la etajul 2.

La parter sunt doua dormitoare cu paturi duble si o baie. Există acces la piscină din dormitorul din față.

La etajul 1 se afla un living, o bucatarie mare si un balcon cu masa si scaune.

La etajul 2 se află un dormitor dublu mare, cu o baie și un balcon mare. Există un televizor mare și WI-FI de mare viteză.

Piscina este deschisă în perioada 1 iunie – 30 septembrie. Vila este ideală pentru a găzdui până la 6 persoane. Sunt asigurate lenjeria de pat și prosoape.

In apropiere de Luxury Summer Villa aveți brutărie, supermarket, farmacie, taverne, baruri pe plajă, restaurante, biserică și loc de joacă. Vila este la 5 minute de mers cu mașina de celebra plajă Pachis și restaurantul Pefkospilia și la 10 minute de mers pe jos de uimitorul restaurant Olga’s Place.

Gazda dumneavoastră, Maria, vă dorește vacanțe minunate, în care să vă bucurați de ospitalitatea grecească!

Date de contact Luxury Summer Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Rachoni
E-mail: maroulap@hotmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - locația liniștită, aproape de plajă și facilități convenabile pentru familii; - o maisonette elegantă cu trei dormitoare, living deschis și bucătărie complet utilată; - două balcoane cu vedere minunată, inclusiv acces la piscină privată; - experiența autentică grecească, în proximitatea unor atracții populare locale.

Skala Rachoni
Direcții