Luuma by the Beach

Cocktail-uri delicioase pe țărmurile însorite ale mării Egee

La Luuma by the Beach, o oază de rafinament și ospitalitate, primește cu brațele deschise clienții în căutarea unei experiențe cu totul aparte. Aceștia sunt încântați să descopere cocktail-uri excepționale, în timp ce se bucură de farmecul subtil al insulei Thassos, într-o atmosferă relaxantă și exclusivistă.

Noua destinație de relaxare, Luuma by the Beach, se distinge prin amplasarea sa idilică pe plaja Thimonia. Acesta este un colț pitoresc aflat strategic între Mănăstirea Arhanghelul Mihail și Aliki, creând astfel un punct de întâlnire perfect pe traseul principal al insulei Thassos.

O invitare către aventură, o șansă de a descoperi paradisul ascuns. Așa este Luuma pe insula Thassos! Echipa vă îndeamnă să vă alăturați lor și să trăiți o bucurie autentică pe malul mării. O experiență captivantă menită să fascineze și să revigoreze simțurile fiecărui vizitator.

La Luuma, esența vieții insulare este sărbătorită într-un mod desăvârșit. Echipa vă așteptă să vă relaxați pe șezlongurile confortabile. Să simțiți nisipul fin sub picioare. Să vă lăsați purtați de melodia delicată a valurilor turcoaz, creând astfel un cadru perfect pentru relaxare.

Barul Luuma nu este doar un loc de servire a băuturilor; este un sanctuar al rafinamentului și al bunăstării, oferind clienților o oază de relaxare, reîncărcare și răsfăț pentru toate simțurile. Alăturați-vă nouă și trăiți această experiență insulară unică, unde fiecare detaliu este atent gândit pentru a contribui la crearea unor amintiri de neuitat. Luuma by the Beach – mai mult decât o destinație, este o călătorie memorabilă în lumea bucuriei și frumuseții.

Date de contact Luuma by the Beach:

Localizare: Thimonia
Thimonia
Facebook: LUUMA by the Beach
Tel.: +306973689033

Luuma Apartment’s

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Thimonia
Direcții

Recomandăm pentru: - cocktail-urile excepționale într-o atmosferă relaxantă pe plaja Thassos; - destinația strategică, amplasată între atracții notabile ale insulei Thassos; - paradisul ascuns pe malurile mării Egee, oferind experiență captivantă. - un sanctuar pe malul mării, invitație la relaxare și răsfăț autentic.

Thimonia
Direcții
plaja a