Lina Studios

Confort în natură

Descoperiți confortul la Lina Studios, situate în Potos, la 500 m de intersecția centrală. Studiouri spațioase, grădină cu măslini, facilități complete și parcare convenabilă. Plaja la 600 m.

Lina Studios sunt situate în Potos, la 500 de metri de intersecția centrală, pe drumul care duce la Teologos, pe partea stângă. Vila este amplasată într-o frumoasă grădină cu măslini, care vă oferă facilități de grătar.

Vila oferă patru studiouri la primul etaj, care pot fi duble, triplă și cvadruplă. Două studiouri sunt cu un pat dublu și un pat de o persoană. Celelalte două sunt cu un pat dublu și două paturi de o persoană. Toate studiourile au bucătărie, baie, TV, aer condiționat și balcon mare, cu vedere la mare și stradă sau la grădină și la munte. Suprafața fiecărui studio este cuprinsă între 25 și 30 m2.

Curățenia camerelor se face la trei zile și, de asemenea, se schimbă prosoapele și lenjeria. Există o grădină frumoasă cu grătar pentru oaspeți și masă mare cu scaune.

Există, de asemenea, posibilitate de parcare în spatele casei. La 350 de metri există un mini market, precum și un restaurant. Plaja este la 600 de metri.

Date de contact Lina Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.6125
Potos
E-mail : linaaggelithassos@gmail.com
Tel. : +30 2593051641 / +30 6932246332

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească în Potos, aproape de plajă și restaurante; - studiourile confortabile, cu facilități complete și vedere frumoasă; - curățenia frecventă și schimbare regulată a prosoapelor și lenjeriei; - accesul facil la mini market și restaurant în proximitatea imediată.

Potos
Direcții