Limenaria View Fresh Suites

Confort în natură

Limenaria View Fresh Suites vă oferă o experiență de cazare de lux într-o locație idilică aproape de plaja din Limenaria. Apartamente superioare, facilități moderne și priveliște spectaculoasă. Rezervați acum!

Cu o locație idilică în apropierea plajei Limenaria și înconjurată de peisaje pitorești, Limenaria View Fresh Suites vă invită la o experiență unică de cazare. Situate pe o colină împodobită cu livezi de măslini, suite-urile oferă o atmosferă liniștită, la doar 700 de metri de malul mării.

Aceste locații de cazare excepționale dispun de apartamente superioare și luxoase, unde oaspeții se pot bucura de intimitate și confort. Fiecare apartament este dotat cu o bucătărie complet utilată, ideală pentru cei care doresc să-și prepare propriile mese. În plus, zona de living include o canapea extensibilă și un televizor cu ecran plat, creând un spațiu relaxant pentru întreaga familie.

Printre facilitățile oferite se numără:

  • Bucătărie utilată cu frigider, plită electrică și fierbător;
  • Uscător de păr pentru un confort maxim;
  • Aer condiționat pentru a vă menține răcoroși în zilele călduroase;
  • WiFi gratuit pentru conectivitate nelimitată;
  • Balcon privat pentru a vă bucura de aerul proaspăt al dimineții;
  • Parcare convenabilă pentru oaspeții cu mașini personale.

Vila impresionează și prin spațiul exterior generos, oferind o grădină amenajată cu facilități de grătar și o terasă panoramică. Aceste zone reprezintă locuri ideale pentru relaxare și socializare în timp ce admirați priveliștea uimitoare.

Limenaria View Fresh Suites adaugă o notă de rafinament și lux sejurului dumneavoastră, oferind o ambianță autentică și o ospitalitate deosebită. Experimentați armonia dintre confortul modern și frumusețea naturii într-un cadru idilic. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență memorabilă într-un decor de poveste.

Date de contact Limenaria View Fresh Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5644
Limenaria
Tel.: +306944286579
E-mail: aris.1900r@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - ambianța relaxantă înconjurată de livezi și peisaje pitorești spectaculoase; - apartamentele de lux, dotate cu facilități moderne și bucătărie complet utilată; - priveliștea panoramică, terasa și grădina pentru experiențe memorabile în aer liber; - locația convenabilă, la doar 700 de metri de plaja Limenaria.

Limenaria
Direcții