Laskarina’s House

Oază de confort și eleganță

Laskarina’s House, la 100 m de plajă, oferă o vacanță excețională. Două dormitoare spațioase, vederi impresionante, grătar și parcare privată.

În inima pitorescului din Skala Potamia, la doar 100 de metri de apele cristaline ale mării și centrul animat al stațiunii, se găsește Laskarina’s House, o locuință deosebită cu facilități premium, ideală pentru o experiență de vacanță excepțională.

Această reședină rafinată, potrivită pentru patru adulți și doi copii, oferă nu doar confort, ci și eleganță. Cele două dormitoare spațioase sunt amenajate cu paturi duble luxoase iar livingul dispune de o canapea extensibilă pentru momente de relaxare. Cu o bucătărie complet utilată, fiecare detaliu este gândit pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Laskarina’s House se distinge prin cele două balcoane generoase, oferind vederi impresionante atât către apele albastre ale mării, cât și către crestele muntoase de o frumusețe aparte. O atmosferă perfectă pentru a savura micul dejun sau a petrece serile de vară în compania celor dragi.

Pentru pasionații de grătar, curtea din spate reprezintă un adevărat paradis. Aici, veți găsi un grătar excelent, echipat cu toate facilitățile necesare pentru a vă bucura de preparate delicioase într-un cadru relaxant și plin de verdețuri.

Parcarea privată asigură confortul necesar, oferindu-vă liniștea și siguranța mașinii dumneavoastră în timpul șederii.

Descoperiți plăcerea unei vacanțe autentice și memorabile, unde confortul și natura se întâlnesc într-un mod armonios. Transformați-vă vacanța într-o experiență de neuitat la Laskarina’s House!

Date de contact Laskarina’s House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76071
Skala Potamia
Facebook: https://www.facebook.com/Laskarinas-Hou … 7975504253

Rezervări
Tel.: +30 697 708 5212
E-mail: fotini.thomas@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - eleganță și confort premium într-un cadru pitoresc de neuitat; - vederi spectaculoase către mare și munte de pe balcoane generoase; - curtea verde cu facilități excelente pentru grătar, pentru experiențe culinare memorabile; - parcare privată pentru liniște și siguranță în timpul șederii.

Skala Potamia
Direcții