Restaurant Grill House Lagos

Delicii la mal

Descoperă la Restaurant Grill House Lagos delicii culinare autentice lângă malul mării. Pește proaspăt, preparate tradiționale și atmosferă relaxantă într-un loc desăvârșit pentru plăcerile gastronomice.

Amplasat în pitorescul Skala Maries, Restaurant Grill House Lagos reprezintă o alegere excelentă pentru iubitorii de gastronomie. Este situat strategic lângă malul mării, în golful central al zonei. O varietate impresionantă de preparate vă așteaptă în acest loc deosebit.

Meniul divers al Restaurantul Grill House Lagos vă oferă posibilitatea de a savura pește proaspăt și fructe de mare, mâncare tradițională grecească și preparate din carne proaspătă, fie la grătar, fie gătite cu migală la cuptor. Aici, veți descoperi o selecție generoasă de aperitive, salate, gustări și multe altele, garantându-vă o experiență culinară completă.

Cu plăcere vă informăm că în viitorul apropiat vom introduce în meniu opțiuni apetisante de carne la rotisor, inclusiv miel, ied și porc. Astfel, vă oferim posibilitatea de a vă bucura de preparate tradiționale, pregătite cu atenție și pasiune.

În privința băuturilor, aveți la dispoziție o gamă variată, inclusiv sortimente de bere, vinuri alese cu grijă, cafea aromată, băuturi răcoritoare și specialități precum retsina, ouzo și tzipouro. O selecție bogată pentru a satisface diversele preferințe ale clienților.

Proprietarii, sub semnătura Kostas și Savvina, vă invită cu căldură să experimentați atmosfera primitoare și serviciul impecabil al Restaurantul Grill House Lagos. Descoperiți farmecul acestui loc unic, unde gastronomia de calitate întâlnește ospitalitatea desăvârșită!

 

Date de contact Restaurant Grill House Lagos:

Localizare: Skala Maries
Facebook: Taverna Lagos
E-mail: kostaslagos1970@yahoo.gr
Tel.: +30 2593053407
+30 6987155986

o recenzie

  1. Mâncare foarte bună, personal foarte amabil. Recomand această tavernă.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - situarea pe plajă și o priveliște minunată; - varietarea preparatelor, mereu gustoase; - modul în care Kostas si Savvina, proprietarii, știu să fie foarte primitori;

Skala Maries
Direcții