Lagom House

Confort echilibrat

Descoperiți confortul și relaxarea la Lagom House, locație de vacanță în Panagia. Cazări spațioase, facilități moderne, aproape de restaurante celebre. Rezervați pentru o escapadă perfectă!

Lagom House reprezintă o opțiune de cazare în inima idilicului sat Panagia, fiind o locație de vacanță perfectă pentru cei care caută confort și relaxare.

Această locuință generoasă, cu o suprafață de 90 de metri pătrați, dispune de două dormitoare bine amenajate – unul cu un pat dublu și celălalt cu două paturi de o persoană. În plus, există un living spațios dotat cu o canapea extensibilă și o bucătărie complet utilată. Casa oferă și o baie modernă cu duș.

Capacitatea de cazare a Lagom House este de maxim 5 persoane, asigurând astfel spațiul necesar pentru o ședere confortabilă. În plus, facilitățile includ o bucătărie echipată cu frigider, plită și cuptor, o mașină de spălat, un televizor cu ecran plat, conexiune WiFi gratuită, aer condiționat și prosoape și lenjerie de pat.

Localizată la doar 20 de metri distanță de celebrele restaurante ale satului, Lagom House oferă oportunitatea de a experimenta bucătăria locală într-un mod convenabil și accesibil.

De asemenea, pentru confortul oaspeților, există două locuri de parcare gratuite disponibile, situate la distanțe rezonabile de 20 și, respectiv, 30 de metri de proprietate.

Alegeți Lagom House pentru a vă bucura de o escapadă liniștită și relaxantă în mijlocul frumuseții autentice a satului Panagia. Oferind facilități moderne și o amplasare convenabilă, această casă de vacanță vă va satisface cu siguranță așteptările.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Panagia
Facebook page : https://www.facebook.com/profile.php?id=100093136986083
Instagram : @lagomhouse_thassos

Rezervări
Telefon: (+30) 6950449154 What’s up/ Viber
email: fotispantek2397@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm Lagom House pentru: - Confortul rafinat: Camere bine amenajate și facilități moderne pentru relaxare maximă. - Proximitatea culinară: Apropierea de restaurante celebre pentru experiențe gastronomice autentice. - Spațiu generos: Locuință de 90 mp, perfectă pentru o ședere confortabilă în grup. - Accesibilitate convenabilă: Două locuri de parcare gratuite, la doar câțiva metri distanță.

Panagia
Direcții