Kristal Hotel

Rafinamentul ospitalității

Kristal Hotel, alegerea rafinată în Dasilio Skala Prinos. Camere elegante, panorame încântătoare, ospitalitate desăvârșită. Bucurați-vă de confort și rafinament la cel mai bun preț.

Kristal Hotel, amplasat în pitorescul Dasilio Skala Prinos, devine o alegere rafinată pentru cei ce caută o experiență deosebită. Cu o amplasare la doar 50 de metri de plajă în zona verde Dasilio, acest mic hotel elegant întâmpină oaspeții cu camere duble, triple sau familiale. Acestea sunt mobilate cu eleganță și dotate cu facilități moderne precum TV, aer condiționat și băi private.

Fiecare cameră se deschide către un balcon privat, oferind o panoramă încântătoare către grădină sau curte. Această atenție la detalii adaugă o notă de intimitate și confort fiecărei șederi.

Recepția bine organizată reprezintă inima ospitalității, unde personalul se angajează să ofere sfaturi și recomandări pentru a asigura o experiență de vacanță memorabilă. Oaspeții pot savura micul dejun până la ora 10, alegând între terasă și bar pentru a începe ziua într-un mod relaxant.

Kristal Hotel pune la dispoziție și parcare gratuită, sporind comoditatea și accesibilitatea pentru cei care aleg această oază de relaxare. În apropierea portului Skala Prinos, la doar 800 de metri distanță, se găsesc diverse restaurante, taverne și magazine, invitând oaspeții să exploreze și să descopere bucatele locale și suvenirurile autentice.

Bucurați-vă de o vacanță plină de confort și rafinament într-o atmosferă prietenoasă, experimentând cel mai bun raport calitate-preț la Kristal Hotel.

Localizare: Dasilio Skala Prinos
Dasilio Skala Prinos
Website: http://www.kristal-hotel.gr/?lang=en
Tel.: +30 2593071272 ; +30 6977633850
E-mail: kristal.dasilio@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea idilică: la doar 50m de plajă în Dasilio Skala Prinos; - eleganță și confort: camere mobilate cu rafinament și atenție detaliată; - ospitalitatea desăvârșită: recepție organizată, personal dedicat și recomandări personalizate; - accesibilitate și comoditate: parcare gratuită și proximitatea la restaurante, magazine locale.

Skala Prinos
Direcții