Krambousa Restaurant

Delicii autentice

Descoperiți autenticitatea thassiană la Krambousa, restaurant cu pește proaspăt și ingrediente de cea mai înaltă calitate, amplasat strategic în Skala Potamia. Atmosferă familială și vedere la mare.

Krambousa reprezintă un renumit restaurant localizat pe faleza din Skala Potamia – Golden Beach. Acesta este gestionat de o familie respectabilă din Thassos, inaugurat în 1997. Denumirea restaurantului provine de la insula micuță „Krambousa“, vizibilă în extremitatea dreaptă a golfului.

Aflat în imediata apropiere a mării, la numai 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Skala Potamia, Krambousa Restaurant vă oferă pește proaspăt și fructe de mare din Marea Egee, livrate zilnic de la piața de pește.

Carnea, întotdeauna proaspătă, reflectă angajamentul bucătăriei Restaurantului Krambousa pentru calitatea superioară. Toate produsele și ingredientele sunt proaspete și naturale, incluzând sare grecească, ierburi aromatice proaspete și ulei de măsline de cea mai înaltă calitate de pe insula Thassos.

O selecție atentă de vinuri grecești speciale completează perfect experiența culinară pentru o seară deosebită. Restaurantul, situat la malul mării, oferă mese exterioare la doar câțiva metri distanță de apă, fiind deschis pentru grupuri și turiști care tranzitează zona Golden Beach. Rezervările sunt disponibile pentru servirea clienților în orice moment al zilei.

Sloganul “Good in more than just taste! Your meal, our challenge!” subliniază angajamentul față de calitate. Restaurantul asigură prospețimea zilnică a peștelui și cărnii, facilitând combinarea aperitivelor și a felurilor principale într-un nou stil grecesc de a vă bucura de preparate variate.

Locuri de parcare gratuite sunt disponibile de-a lungul străzilor adiacente. Krambousa oferă garanția prospețimii și o experiență culinară autentică, reflectând tradițiile gastronomice ale insulei Thassos.

Atmosfera caldă și familială, alături de mesele exterioare cu priveliște la mare, transformă fiecare vizită într-un moment memorabil. Krambousa, cu garanția prospețimii și bogăția gusturilor thassiene, invită oaspeții să descopere bucuria autentică a gastronomiei grecești la malul mării.

Date de contact Krambousa Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/Tavern … 24.7588885
Skala Potamia
Website: http://www.krambousa-taverna.gr/en
Facebook: https://www.facebook.com/Krambousa
Rezervări
Tel.: +30 2593 062190
E-mail: info@krambousa-taverna.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera autentică și familială, oferind o experiență culinară thassiană remarcabilă; - peștele proaspăt și ingredientele de cea mai înaltă calitate; - locația pitorească pe malul mării, cu mese exterioare atractive; - vinurile grecești alese cu grijă pentru a completa fiecare masă.

Skala Potamia
Direcții