Kobotes Apartments

Confort în natura

Descoperiți confortul la Kobotes Apartments în Skala Potamia, Thassos. Apartamente spațioase, confort, peisaje uimitoare. Rezervați acum pentru experiența perfectă de vacanță.

Situat într-una dintre cele mai cosmopolite regiuni ale insulei de smarald Thassos, Skala Potamia, la doar 350 de metri distanță de pitoreasca Chrisi Akti, plaja cu ape turcoaz și nisip strălucitor, care este parte a celebrei Golden Beach, se află Kobotes Apartments.

Cazarea are un total de cinci apartamente spațioase cu două camere, fiecare amenajat cu bun gust și atenție la detalii. Acestea oferă confort pentru până la patru persoane. Fiecare unitate dispune de un dormitor elegant, dotat cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibilă generoasă pentru două persoane, o chicinetă complet utilată cu toate ustensilele necesare și o baie privată cu duș.

Toate apartamentele sunt echipate cu aer condiționat și conexiune gratuită la internet wireless. Majoritatea oferă două balcoane pentru a permite o maximă bucurie a împrejurimilor împânzite de verdeață și a vederii uimitoare a naturii thasiene neatinse.

Recepția este locul de întâlnire, iar copiii oaspeților se pot juca în siguranță în grădina frumos amenajată, în timp părinții se relaxează în liniște.

Amplasate într-o zonă cu vegetație luxuriantă, apartamentele Kobotes oferă un mediu natural care uimește. Combinația de aer proaspăt, nuanțe gri-argintii ale livezilor de măslini și frumusețea împrejurimilor definește adevăratul sens al seninătății. Aici, condițiile ideale vă așteaptă pentru a vă bucura de vacanță, a experimenta ospitalitatea thasiană și a crea cele mai frumoase amintiri de vară, alături de cei dragi.

Skala Potamia, situată la doar 14 km distanță de capitală și de cel mai mare port al insulei, Limenas, oferă o conexiune rapidă cu feribotul la Keramoti, călătorie ce durează doar 35 de minute. Regiunea estică a insulei, Skala Potamia, atrage an de an mulți turiști datorită mediului său natural, precum și ofertei bogate de baruri de plajă, cafenele și taverne lângă mare, care satisfac și cei mai pretențioși vizitatori.

Date de contact Kobotes Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7529
Skala Potamia
Website: https://kobotes.com/index.php/en/

Rezervări
Tel: +30 25930 62286
+30 6948958006
+30 6950353243
E-mail: info@kobotes.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația perfectă în Skala Potamia, la doar 350 de metri de plajă; - apartamentele spațioase și elegant decorate, cu chicinetă complet utilată; - condițiile ideale pentru relaxare și experiențe memorabile într-un mediu natural; - accesul rapid la Golden Beach și conexiune facilă din Limenas către Keramoti.

Skala Potamia
Direcții