Kleopatra Sea View

Apartament spațios de 110 m2 cu vedere la mare

Kleopatra Sea View reprezintă o locuință spațioasă, situată în Skala Maries, pe a doua stradă paralelă cu țărmul și la aproximativ 100 de metri de plaja Atspas, caracterizată de nisip fin și o intrare lină în mare.

Acest apartament generos dispune de o suprafață de 110 metri pătrați și ocupă etajul al doilea, fiind oferit pentru închiriere pentru prima dată în sezonul 2023.

Configurat cu 3 dormitoare, două dintre acestea dotate cu câte un pat dublu, iar al treilea cu un pat de o persoană și un pătuț pentru copii, împreună cu două canapele extensibile în living. Capacitatea maximă de cazare este de 5 adulți și 2 copii.

În livingul extrem de spațios, veți găsi un televizor, un colț dedicat relaxării și un spațiu destinat luării mesei.

Bucătăria este complet utilată, inclusiv cu plită, cuptor și frigider mare, furnizându-vă toate ustensilele necesare pentru gătit.

În baia cu cadă, vă stă la dispoziție o mașină pentru spălat rufe, oferindu-vă un plus de confort.

Dotările și facilitățile includ aer condiționat și încălzire, WiFi gratuit, televizor LCD/cu ecran plat, precum și o terasă și balcon. Toate camerele au acces direct la terase, iar cea mare, orientată spre fațadă, vă va oferi o priveliște magnifică la mare, inclusiv apusuri de neuitat.

Date de contact Kleopatra Sea View:

Localizare: Skala Maries
Email: xalkiakleopatra@gmail.com
Telefon: +30 694 929 5565
https://www.facebook.com/kleopatraseaview

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm Kleopatra Sea View pentru: - Locație excelentă: Aproape de plajă, cu priveliște magnifică la mare. - Spațiu generos: Apartament de 110 mp, ideal pentru familii numeroase. - Dotări complete: Bucătărie utilată, mașină pentru spălat rufe, WiFi gratuit. - Confort și relaxare: Living spațios, terasă, balcon, aer condiționat, încălzire.

Skala Maries
Direcții