Kiriakos Villa

Relaxare, natură, eleganță

Experimentați liniștea la Kiriakos Villa, o oază de verdeață la 500 m de plajă în Astris, Thassos. Locuință elegantă, înconjurată de natură, oferind facilități moderne. Rezervați acum!

Kiriakos Villa, amplasată într-o oază liniștită la doar 500 de metri de plajă în Astris, se dezvăluie ca fiind refugiul perfect pentru vacanțe pe insula Thassos, deschis oricând pe tot parcursul anului, pentru a vă bucura de vacanță  împreună cu familia. Cu o ospitalitate caldă, această  casă confortabilă vă oferă clipe unice de relaxare într-un cadru idilic.

Această locuință generoasă de 75 de metri pătrați este încadrată de verdeață, parte a unei livezi vaste de măslini, reprezentând alegerea ideală pentru vacanțe în familie sau alături de prieteni. Vila are o capacitate de cazare pentru 3-5 persoane, având un pat dublu, unul de o persoană și o canapea extensibilă.

Cu facilități moderne și confortabile, vila se distinge prin:

  • Bucătărie complet utilată, echipată cu cuptor cu microunde și frigider
  • Mașină de spălat
  • Sistem de aer condiționat
  • Două televizoare
  • Boiler pentru apă caldă
  • Conexiune WiFi gratuită
  • Balcon spațios și curte
  • Parcare proprie
  • Zonă de grătar

Plasată în pitorescul Astris Thassos, Villa Kiriakos se impune ca locația perfectă pentru orice activitate, beneficiind de proximitatea celor mai atrăgătoare plaje ale insulei. Vă invităm cu căldură să vă bucurați de o vacanță de neuitat în Thassos alături de Villa Kiriakos, un loc ce așteaptă să vă ofere o experiență memorabilă în mijlocul naturii și a luxului.

Date de contact Villa Kiriakos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.64715
Astris
Website: http://www.villakiriakos.gr/en/
Rezervări
Tel.: +(30) 25930 53455
+(30) 6972 715 468
E-mail: villakiriakos27@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm Kiriakos Villa pentru: - oaza liniștită la 500 m de plajă pentru o relaxare absolută; - locuința înconjurată de verdeață, perfectă pentru vacanțe în familie sau cu prietenii; - facilitățile moderne: bucătărie utilată, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, grătar; - localizarea ideală în Astris, Thassos, aproape de cele mai frumoase plaje.

Astris
Direcții