Kira Veta Studios

Eleganță și confort

Cu 9 studiouri triple și 1 studio quadruplu, Kira Veta Studios oferă cazare modernă în inima Potos. Confort, dotări premium și accesibil la facilități locale. Rezervați acum!

Cu o poziționare centrală în pitorescul oraș Potos, Kira Veta Studios se remarcă prin oferta sa generoasă de 9 studiouri triple și 1 studio quadruplu. Toate sunt atent amenajate pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Aceste spații de cazare se disting prin dotări moderne, precum aer condiționat și chicinete utilate, pentru a asigura o ședere plăcută și reconfortantă.

Cele patru studiouri triple pun la dispoziție fiecare un pat dublu și unul single. Astfel garantează o capacitate de cazare pentru 3 persoane. În paralel, alte patru studiouri triple impresionează prin prezența unui pat dublu și a unei canapele duble. Acestea oferă flexibilitate pentru a găzdui fie 3 adulți, fie 2 copii cu vârsta de până în 12 ani. Studioul quadruplu adaugă o notă de spațiu și confort, oferind un pat dublu, unul single și un pat suplimentar.

Intimitatea și confortul se regăsesc în fiecare cameră, situate cu grijă la primul și al doilea etaj al clădirii, iar balcoanele oferă priveliști impresionante spre pitorescul oraș și împrejurimile muntoase.

Kira Veta Studios se află strategic în inima localității Potos, conferind acces facil la tavernele tradiționale, barurile primitoare și magazinele atrăgătoare din proximitate.

Facilitățile hoteliere includ parcare publică, terasă și conexiune Wi-Fi, asigurând astfel nu doar confort, ci și accesibilitate modernă pentru toți oaspeții. În același timp, facilitățile includ aer condiționat, chicinete bine echipate, frigider, duș, televizor și Wi-Fi, întregind astfel o experiență de cazare completă și satisfăcătoare.

Date de contact Kira Veta Studios:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 0628?hl=en
Potos, Thassos
E-mail : linaaggeli@freemail.gr
Tel. : +30 2593051641 / +30 6932246332

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: acces rapid la taverne, baruri și magazine locale; - dotările moderne: studiouri spațioase, aer condiționat și chicinete bine utilate; - variația de cazare: de la studiouri triple la quadruplu, adaptate nevoilor diverse; - priveliști impresionante: balcoane cu vedere la oraș și munte, oferind relaxare.

Potos
Direcții