Kantina Ta Kionia

Relaxare în Natură

Descoperiți relaxarea la Kantina Ta Kionia, în golful Aliki, cu plajă pitorească, gastronomie diversă și serviciu prietenos între 9:00 și 21:00.

Kantina Ta Kionia se află într-o locație idilică, în golful mic Aliki, pe plaja Kionia Aliki, la doar o aruncătură de băț de celebrul sit arheologic, opus plajei principale. Cu nisipul său abundent și apa puțin adâncă, plaja oferă un cadru perfect, potrivit pentru toate vârstele și preferințele.

Cu un meniu bogat și variat, Kantina satisface toate poftele gastronomice. De la gyros și pizza la souvlaki, plăcinte și sandviciuri diverse, precum și toast club Sandwich, salate, cartofi prăjiți, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, bere rece și înghețată, oferă o gamă largă de opțiuni pentru o zi reușită la plajă.

Pentru a vă completa experiența de relaxare, aveți la dispoziție șezlonguri și umbrele, iar acestea sunt disponibile contra cost (2 șezlonguri și 1 umbrelă pentru 8 €). Astfel, vă puteți bucura de atmosfera pitorească a plajei înconjurată de apă cristalină, sub umbrelele și pe șezlongurile oferite de Kantina.

Kantina Ta Kionia se integrează perfect în mediul său natural. Aceasta oferă umbra generoasă a copacilor și copertinelor, creând astfel o atmosferă răcoroasă și liniștită. Deschisă între orele 9:00 și 21:00, vă așteaptă cu un serviciu rapid și prietenos, într-un mediu curat și bine organizat.

Pentru a vă face ziua la plajă și mai plăcută, Kantina acceptă cu bucurie animalele de companie. Cu 20 de locuri de parcare, toaletă și acces gratuit la internet pentru clienți, Kantina Ta Kionia vă stă la dispoziție, gata să vă ofere o experiență relaxantă și memorabilă.

Date de contact Kantina Ta Kionia:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74201
Aliki, Kionia
Facebook: https://www.facebook.com/KantinaTA-Kio … 3198835918
Tel.: +30 698 009 2410
E-mail: anthoula1234552@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aliki
Direcții

Recomandăm pentru: - varitatea gastronomică: gyros, pizza, salate, și multe altele pentru toate gusturile; - plaja ideală: nisip abundent, apă puțin adâncă, potrivită pentru copii și adulți; - atmosfera relaxantă: umbră naturală, șezlonguri și apă cristalină pentru zile liniștite; - serviciul prietenos: deschis 9:00-21:00, cu promptitudine și amabilitate în mediu organizat.

Aliki
Direcții