Kalesma Apartments

Confort egeean pur

Descoperiți confortul la Kalesma Apartments, la un minut de Golden Beach. Studiouri și lofturi, paturi premium COCO-MAT, balcon, grădină. Relaxare garantată în Grecia.

Kalesma Apartments se află în Skala Panagia, la doar un minut de mers pe jos de celebrul Golden Beach. Proprietarii adresează o invitație cordială! “Kalesma” înseamnă “invitație” în limba greacă, iar porțile au fost deschise în 2021 pentru a oferi un loc central și confortabil pentru vacanța mult așteptată în Grecia, în proximitatea uneia dintre cele mai renumite plaje din Marea Egee.

Sunt disponibile 4 studiouri minunate (18 m2) pentru 2 adulți și 4 cu loft (24 m2) pentru 4 adulți, complet mobilate cu mobilier lucrat manual, chicinetă și baie cu duș, dotate cu tot ce este necesar pentru un sejur minunat.

Paturile de înaltă calitate, cu saltea și perne COCO-MAT, asigură un somn odihnitor. Balcoanele mari, mobilate, și grădina spațioasă oferă un loc relaxant la umbră, în chioșc, ideal pentru ca cei mici să se joace în siguranță. Oferim facilități de grătar și zone de luat masa în aer liber.

La scurtă distanță de cazare, există numeroase opțiuni excelente de restaurante, supermarketuri, închirieri și magazine. Stația de autobuz se află la mai puțin de un minut de mers pe jos, iar sporturile nautice distractive sunt la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Proprietarii stau la dispoziție pentru cea mai bună ofertă personalizată, garantând o vacanță de neuitat!

Date de contact Kalesma Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7583
Skala Panagia

http://www.kalesmathassos.gr
https://www.facebook.com/profile.php?id=100069574881961

Rezervări
Telefon: +30 6948831576 WhatsApp ,Viber
Email: info@kalesmathassos.gr

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: aproape de Golden Beach și facilități locale esențiale; - confort și calitate: studiouri și lofturi mobilate cu atenție, paturi COCO-MAT; - relaxare și siguranță: balcoane mari, grădină spațioasă pentru odihnă și joacă; - serviciile personalizate: proprietari dedicați, oferte personalizate, experiență autentică garantată.

Skala Panagia
Direcții