Johny’s Studios

Confort autentic

Johny’s Studios, în Skala Prinos, oferă o experiență relaxantă, confortabilă și autentică într-o afacere familială începută în 2007. Cazarea are 7 unități moderne, aproape de mare și dotate cu facilități esențiale.

Situată într-o oază de liniște în Skala Prinos, Johny’s Studios oferă o experiență relaxantă și confortabilă, fiind amplasată în apropierea mării. Această alegere ideală de cazare înseamnă mai mult decât doar o locație de ședere. Este o oportunitate de a experimenta ospitalitatea unei afaceri de familie, inițiată cu devotament în anul 2007.

Cu un total de 7 unități de cazare, incluzând atât apartamente cât și studiouri, Johny’s Studios oferă un refugiu modern și prietenos, unde oaspeții sunt tratați cu atenție și considerație. Fiecare detaliu este gândit pentru a asigura un confort maxim, de la aerul condiționat și uscătorul de păr până la bucătăria complet utilată cu chicinetă. Balconul privat, televizorul și WiFi-ul gratuit completează facilitățile iar parcarea privată adaugă o notă de comoditate.

În grădina proprietății, oaspeții se pot bucura de facilități pentru grătar, creând momente de relaxare în aer liber. Această oază verde oferă o pauză relaxantă între explorarea plajei din port și a restaurantelor locale, ce se găsesc la scurtă distanță de proprietate. Cu o poziționare strategică, Johny’s Studios devine un punct de plecare ideal pentru descoperirea frumuseților locale.

Pe lângă confortul oferit de unitățile de cazare, proprietatea se remarcă prin apropierea de patiseria deținută de proprietari, situată în zona portului. Aici, oaspeții pot savura un mic dejun tradițional deosebit. Astfel se poate completa experiența autentică și plăcută oferită de Johny’s Studios. Cu atenția la detalii și atmosfera prietenoasă, această destinație devine un loc și un motiv de revenire pentru cei ce caută un sejur de calitate în Skala Prinos.

Detalii de contact Johny’s Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Prinos
Tel.: +30 6989860243
+302593072027
E-mail: giannissimos1995@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența relaxantă într-o oază de liniște aproape de mare; - ospitalitatea familială, oferită cu atenție la confort și detaliu; - facilitățile moderne, de la aer condiționat la Wi-Fi gratuit; - poziționarea strategică cu acces ușor la plajă și restaurante.

Skala Prinos
Direcții