Ioanna Apartments

Pentru sejurul desăvârșit

Descoperiți perfecțiunea sejurului la malul mării la Ioanna Apartments, cu design modern, facilități complete și priveliște fermecătoare către Marea Egee.

Ioanna Apartments reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc o evadare la malul mării într-un cadru idilic. Situate în Skala Prinos, în inima frumosului Dasilio Prinos, acestea sunt poziționate la doar câțiva pași de plaja nisipoasă. Astfel, se oferă o priveliște fermecătoare asupra Mării Egee.

Complexul format din trei unități locative se evidențiază prin designul modern și facilitățile complete. Acesta este ideal pentru o ședere relaxantă și plăcută. Fiecare apartament este echipat cu atenție, asigurându-se că oaspeții dispun de tot confortul necesar pentru a se simți ca acasă.

Printre dotări se numără televizor cu ecran plat / LCD, frigider, plită ceramică, cuptor, cană fierbătoare, cafetieră, prăjitor de pâine, mașină de spălat, aspirator, ustensile de curățenie, fier de călcat, uscător de păr, dulap, aer condiționat, încălzire, balcon, verandă, grătar, loc de joacă pentru copii și scaun înalt pentru bebeluși.

Un aspect esențial al experienței la Ioanna Apartments este standardul înalt de igienă. Oaspeții beneficiază de lenjerie de pat și prosoape, care sunt schimbate cu regularitate la intervale de patru zile, asigurând astfel un mediu proaspăt și curat.

Procesul de rezervare este simplu și eficient, necesitând un avans de 30% din valoarea totală, cu diferența de plată la sosire. Astfel, oaspeții se pot bucura de toate beneficiile și facilitățile pe care Ioanna Apartments le oferă, asigurându-se că sejurul lor este cu adevărat memorabil.

Cu o atenție deosebită la detalii și servicii personalizate, Ioanna Apartments reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să exploreze frumusețea coastelor insulei Thassos într-un mediu modern și relaxant.

Date de contact Ioanna Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56174
Dasilio Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001781902581
Rezervări
Tel.: +30 6977086130
E-mail: ioannaapart@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dasilio Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - cadrul idilic la malul mării, cu priveliște fermecătoare către Marea Egee; - design-ul modern și facilități complete pentru o ședere relaxantă și plăcută; - dotările atent alese, asigurând confortul necesar ca acasă în fiecare apartament; - standardul înalt de igienă, cu schimbarea regulată a lenjeriei și prosoapelor.

Dasilio Prinos
Direcții