Ilio Socrates

Relaxare și priveliști uimitoare

Vila Ilio Socrates, la 30 secunde de plajă, oferă apartamente spațioase, priveliști uimitoare. Rezervați acum și bucurați-vă de relaxare!

Vila Ilio Socrates se află la doar 30 de secunde de mers de plaja centrală din pitorescul sat Skala Marion, oferind o vedere splendidă la mare. Clienții pot alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente și camere.

Apartament DeLuxe, cu 2 dormitoare separate, paturi king-size, baie cu mașină de spălat și bucătărie completă, oferă o terasă mare pentru relaxare și priveliști uimitoare. Capacitatea este de 5 adulți sau 4 adulți cu 4 sau 5 copii iar paturile pot fi distanțate pentru o opțiune separată de dormit. Apartamentul Deluxe de 67 mp include aer condiționat și ventilator de podea. Oferă și facilități precum masă de călcat cu fier de călcat.

La etaj, există o cameră dublă, o cameră triplă și un apartament cu două dormitoare. Camera dublă de 19 mp are un pat king-size, baie privată și balcon cu vedere la mare. Capacitatea este de 2 adulți sau o familie cu un copil mic. Dotările includ aer condiționat, TV, frigider, cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie și produse de igienă. Se asigură și curățenie antibacteriană.

Camera triplă de 22 mp are un pat king-size și o canapea extensibilă, cu dotări similare, plus o canapea extensibilă suplimentară. Apartamentul de 35 mp, cu vedere la mare, include un dormitor cu aer condiționat, pat king-size, canapea extensibilă și pat (1,1/2). Poate găzdui o familie mare sau 3-4 adulți. Nu are cuptor cu microunde, dar oferă masă de călcat cu fier de călcat.

Clienții beneficiază de cele mai frumoase apusuri de pe balconul lor. Vila oferă chitanțe și facturi, acceptând numerar sau card de credit. Rezervarea este securizată printr-o plată în avans de 30%, cu flexibilitate pentru opțiuni de plată. În cazul imposibilității călătoriei, clienții primesc un voucher pentru o dată viitoare.

Date de contact Ilio Socrates:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5151
Skala Marion
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057537845359
Rezervări
E-mail: rouladiamantara@hotmail.com
Tel.: +306948308985 – WhatsApp and Viber – Laskarina Diamantara

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - locația excelentă, la doar 30 de secunde de plajă; - apartamente și camere spațioase, perfecte pentru familii numeroase; - priveliștile spectaculoase și terasele pentru relaxare și desfătare. - servicii de calitate, curățenie antibacteriană și flexibilitate în rezervări.

Skala Maries
Direcții