Iatrou Villa

Eleganță fără egal

Villa Iatrou, o oază de relaxare la malul mării în Thassos. Apartamente spațioase, facilități moderne și atmosferă distinsă. Rezervați pentru o experiență memorabilă și autentic grecească!

Villa Iatrou, situată strategic într-o oază liniștită la ieșirea din Potos, reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă la malul mării în insula Thassos. Această proprietate idilică este amplasată în imediata apropiere a plajei San Antonio, oferind o atmosferă calmă și distinsă, la doar 1 km distanță de centrul orașului și la aproximativ 300 m de o frumoasă plajă cu nisip.

Vila Iatrou impresionează prin locația sa privilegiată. Face experiența sa unică accesibilă pentru toți călătorii dornici de confort și eleganță. Oaspeții pot alege între cele 7 apartamente spațioase, cu o suprafață de 50 m², potrivite pentru 4 adulți și 2 copii, sau cele 4 garsoniere de 40 m², ideale pentru 3 adulți și 2 copii. Fiecare unitate locativă este complet echipată cu o chicinetă dotată cu plită, frigider și ustensile de bucătărie, asigurând o autonomie și flexibilitate sporite.

Facilitățile moderne nu se opresc aici, incluzând aer condiționat, conexiune WiFi, televizor cu ecran plat și un balcon privat pentru a vă bucura de priveliștile pitorești. De asemenea, oaspeții pot relaxa în grădina generoasă, echipată cu piscină, șezlonguri, umbrele și mobilier de grădină. Un grătar este pus la dispoziție pentru cei pasionați de experiențe culinare în aer liber.

Pentru a completa experiența, accesul gratuit la parcarea privată din incintă asigură călătorilor un plus de confort și siguranță. Rezervând la Villa Iatrou, vă garantăm o ședere memorabilă, unde confortul contemporan se întâlnește cu farmecul tradițional al insulei Thassos. Bucurați-vă de liniștea și eleganța acestei vile, care se remarcă prin atenția la detalii și ospitalitatea autentică grecească. O experiență de neuitat la malul mării începe aici!

Date de contact Villa Iatrou:

Localizare: Potos
Website: Villa Iatrou
Facebook: Villa Iatrou 

Rezervări
Tel.: +306980805679
E-mail: portopelagos@yahoo.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm Iatrou Villa pentru: - Locație privilegiată: Amplasare strategică la ieșirea din Potos, aproape de plajă. - Confort și eleganță: Alegere perfectă pentru călătorii în căutare de rafinament. - Varietate de unități locative: 7 apartamente și 4 garsoniere spațioase. - Facilități moderne și relaxare: De la WiFi la piscină și grădină generoasă.

Potos
Direcții