Holiday Villa Thassos

Serenitate în peisaj marin

Holiday Villa Thassos este amplasată la mai puțin de 150 de metri de malul mării, în zona pitorească a micului sat Kinira, aflat pe coasta de est a insulei Thassos, la 22 km sud-est de portul Limenas.

Kinira se află într-un cadru liniștit, cu peisaje uimitoare care captivează inimile vizitatorilor, determinându-i să se întoarcă din nou și din nou pentru a se bucura de atracțiile spectaculoase. În față se întinde insula Kinira, adăugând o notă specială peisajului uluitor cu stâncile abrupte și pădurile dense de pini.

Apartamentele și studiourile reprezintă opțiunea perfectă pentru familii și grupuri de prieteni în căutarea unei vacanțe relaxante și captivante pe malul mării în Thassos. Căutați noi experiențe și emoții? Sunteti invitați la HOLIDAY VILLA THASSOS!

Grădina noastră de măslini are două zone de grătar și o parcare privată gratuită. Studiourile și apartamentele noastre oferă toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Frumoasa plajă Paradise, cu nisip fin și ape azurii și cristaline, se află la doi kilometri spre sud. Este renumită pentru atracțiile sale uimitoare, iar stâncile din apropiere, scăldate în apele mării, sunt o destinație tentantă pentru pasionații de snorkeling. Nu este de mirare că Paradise Beach a primit Steagul Albastru. La șase kilometri spre nord se află și populara Golden Beach.

Cafenele, tavernele și magazinele se găsesc în imediata apropiere.

Apartamente și Studiouri

Se oferă 4 apartamente cu vedere la mare la etaj și 4 studiouri la parter, cu vedere la grădina de măslini. Toate sunt potrivite pentru cazarea a până la 4 persoane. Apartamentele și studiourile au aer condiționat și chicinete complet echipate, cu spațiu de gătit, băi și balcoane mobilate. Acestea sunt dotate cu televizoare cu ecran plat de 32 “și televiziune prin satelit cu pachete în limba română, engleză, bulgară, greacă, poloneză, rusă, germană, etc.

Rețeaua Wi-Fi este gratuită și accesibilă în toate spațiile interioare și exterioare.

Studiouri

La parter, se găsesc 4 studiouri, fiecare cu un living spațios, chicinetă complet utilată și un dormitor separat mobilat cu două paturi de o persoană și un pat supraetajat. Toate studiourile au baie privată și o terasă mare cu vedere la grădină. Fiecare studio oferă cazare confortabilă pentru până la 4 persoane.

Apartamente

La etaj, se află 4 apartamente cu vedere frumoasă la mare și insula Kinira. Fiecare apartament are două camere: un dormitor separat și o cameră de zi cu chicinetă cu facilități de gătit, frigider și pat supraetajat. Apartamentele au băi private și balcoane mari cu vedere la Marea Egee, perfecte pentru a lua masa sau pentru a savura cocktailuri, bucurându-vă de frumosul peisaj. Fiecare apartament oferă cazare confortabilă pentru până la 4 persoane, doi adulți într-o cameră separată și un pat supraetajat pentru doi copii.

Facilități

– Parcare gratuită
– Utilizarea gratuită a facilităților de grătar
– Rețea Wi-Fi gratuită

POLITICA DE GĂZDUIRE la HOLIDAY VILLA THASSOS

Echipa dorește să fie pregătită pentru șederea dvs. și să vă primească în mod corespunzător la sosire, așa că vă roagă să respectați următoarele ore:

Check-in: 14:00 – 23:00 Check-out: 7:00 – 10:30 Fumatul nu este permis în camere și în zonele interioare.

Dacă visați să vă petreceți vacanța într-o locație frumoasă înconjurată de măslini, nisip și mare, raiul dumneavoastră este aici, la Holiday Villa Thassos!

Date de contact Holiday Villa Thassos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76033
Kinira
GPS 40.6723619, 24.7602292
Website: http://www.hvthassos.com
Rezervări
Tel.: M: + 30 6934135350 Greece
M: +359 898575335 Bulgaria
М: +359 888524400 Bulgaria
T: +30 2593041222 Greece
E-mail: info@hvthassos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kinira
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea superbă spre răsărit, către mare și insula Kinira din Thassos; - apartamentele și studiourile confortabile, complet echipate pentru o ședere plăcută; - accesul facil la renumitele plaje Paradise și Golden Beach. - ambianța de un calm liniștitor din satul Kinira, cu peisaje captivante îndemnând la relaxare.

Kinira
Direcții