Hermes Rooms

Confort lângă mare

Hermes Rooms, situat la 20 de metri de mare în Skala Potamia, oferă 4 camere confortabile, dotate cu aer condiționat și o zonă de bucătărie, pentru o experiență relaxantă în Thassos.

Situată în Skala Potamia, la doar 20 de metri de malul mării, Hermes Rooms reprezintă o afacere de familie ce oferă oaspeților o ospitalitate călduroasă, garantând astfel o vacanță de neuitat în Thassos.

Cu un total de 4 camere, duble și triple, se asigură condiții impecabile pentru un sejur confortabil. Fiecare cameră beneficiază de facilități moderne, inclusiv baie privată. Oaspeții au la dispoziție două zone de bucătărie, facilitând prepararea și servirea meselor.

Camerele duble dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Camerele triple oferă 1 pat dublu și 1 pat de o persoană sau 3 paturi de o persoană.

Dotările includ aer condiționat, încălzire, baie privată, balcon, verandă, bucătărie comună echipată, frigider, fierbător de apă, filtru de cafea, mixer frappe, prăjitor de pâine, TV LCD/Ecran plat, canale prin satelit, uscător de păr, fier de călcat, masă de călcat, și pat pentru copii disponibil la cerere.

Cazarea este localizată într-o zonă liniștită în apropierea malului mării. Hermes Rooms oferă acces facil la plajă, magazine, viața de noapte și restaurante. Oaspeții sunt invitați să se bucure de momente relaxante în grădina frumoasă înainte de a se bucura de marea aflată la doar câțiva pași.

Echipa dedicată a Hermes Rooms este întotdeauna la dispoziția oaspeților. Aceasta se asigură că fiecare detaliu contribuie la satisfacția deplină a vizitatorilor. Cu servicii personalizate și facilități de înaltă calitate, Hermes Rooms reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un refugiu intim și autentic în inima frumuseților naturale ale insulei Thassos. Descoperiți farmecul unei vacanțe care îmbină ospitalitatea tradițională cu confortul modern. Hermes Rooms vă va întâmpina cu brațele deschise pentru a vă transforma sejurul într-o amintire de neuitat.

Date de contact Hermes Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75918
Skala Potamia
Rezervări
Tel.: +30 6945751698 Venetia Mousa
E-mail: hermesrooms@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul modern și atmosfera familială pentru o experiență relaxantă de neuitat; - localizarea de excepție, la doar 20 de metri de malul mării; - dotările complete și facilități, de la aer condiționat la bucătărie echipată; - echipa dedicată și ospitalitate tradițională pentru o ședere autentică.

Skala Potamia
Direcții