Herih Studios

Familie, relaxare, eleganță

Herih Studios oferă studiouri complet mobilate, la 20 m de Golden Beach, cu facilități moderne. Relaxați-vă în spațiile amenajate, bucurați-vă de Thassos și descoperiți ofertele variate din împrejurimi.

Situate în Skala Potamia, Herih Studios oferă studiouri complet mobilate, la doar 20 m de Golden Beach, plajă cu ape curate, ideală pentru familiile cu copii.

Studiourile, duble, triple și cvadruple, au vedere la mare sau munte, chicinetă utilată, baie cu apă caldă permanentă și balcoane spațioase pentru relaxare.

Facilități includ aer condiționat, wifi, TV, seif, chicinetă, fierbător, frigider, uscător de păr, prosoape și loc de parcare.

Oaspeții beneficiază de parcare și Wi-Fi gratuite. Aici, relaxarea în zona special amenajată și facilitățile de grătar sunt la dispoziție.

Studiourile echipate complet sunt ideale pentru familiile și prietenii care doresc să se bucure de vara în Thassos, cu soare și înot în ape cristaline.

Un minimarket oferă o varietate mare de produse și cele mai bune servicii. Golden Beach, cu nisip auriu și ape puțin adânci, este una dintre cele mai faimoase plaje din Thassos.

În Skala Potamia, tavernele, barurile pe plajă, cafenelele și barurile vă așteaptă. Sporturile de plajă și croazierele zilnice completează oferta din zona.

Date de contact Herih Studios:

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - apele curate și Golden Beach pentru familiile cu copii; - studiourile spațioase cu vedere la mare sau munte; - facilitățile moderne: wi-fi, aer condiționat, TV, chicinetă utilată; - atmosfera relaxantă, grătarul, și proximitatea la cele mai frumoase plaje.

Skala Potamia
Direcții