Green Velvet Hotel

Rafinament pe mal

Experimentați luxul pe malul Mării Egee la Hotelul Green Velvet din Pefkari. Camere elegante, mic dejun proaspăt, plajă la 20 m și parcare gratuită pentru o ședere fără griji.

Situat în pitorescul Pefkari, Green Velvet Hotel oferă cazare de lux pe malul mării. Stațiunea mică Pefkari se află în partea de sud a insulei Thassos, situată între Potos (1 km) și Limenaria (3 km).

Hotelul dispune de variate opțiuni de cazare, inclusiv camere duble pentru 2 persoane cu un pat dublu mare, camere triple pentru 3 persoane cu un pat de o persoană și un pat dublu mare, precum și apartamente cu un dormitor pentru 4 persoane, dotate cu un pat dublu mare, un pat suprapus și o canapea extensibilă.

Cazarea la Green Velvet Hotel vă asigură o priveliște magnifică la Marea Egee, beneficiind de o locație privilegiată la doar 20 de metri de plajă. Micul dejun, proaspăt și de înaltă calitate, este servit zilnic cu atenție la detalii.

Plaja Pefkari, cu șezlonguri și umbrele, este la doar 20 de metri distanță, oferind o experiență relaxantă și confortabilă.

Fiecare cameră este echipată cu facilități moderne, incluzând frigider, TV cu ecran plat, aer condiționat, uscător de păr și seif. Băile private oferă dușuri revigorante.

Oaspeții se bucură de beneficii suplimentare, precum parcare privată gratuită, garantându-le o ședere comodă și lipsită de griji. Descoperiți confortul și rafinamentul la Green Velvet Hotel din Pefkari.

Date de contact Green Velvet Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.59865
Pefkari

Rezervări
Phone and fax: +30 25930 52334
Mobile phone: +30 6949037621
E-mail: greenvelvethotel@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea superbă la Marea Egee oferită de fiecare cameră; - micul dejun proaspăt și de înaltă calitate în fiecare zi; - plaja la doar 20 de metri distanță pentru relaxare imediată; - varietatea de opțiuni de cazare pentru toate preferințele.

Pefkari
Direcții