Green Island Residence

Eleganță litorală

Green Island Residence oferă cazare de lux în Skala Potamia, cu acces facil la Golden Beach. Apartamente confortabile, dotări moderne și ambianță primitoare. Descoperiți paradisul!

Green Island Residence se găsește în pitorescul sat Skala Potamia, situat pe malul mării, oferind acces rapid la celebrul Golden Beach printr-o plimbare scurtă. Proprietatea dispune de un apartament și două maisonette, fiecare având două dormitoare și capacitate de cazare pentru până la 6 persoane. Printre dotări se numără aer condiționat, încălzire, televiziune, bucătărie complet utilată, baie privată, uscător de păr, plase la ferestre, balcon/verandă, Wi-Fi gratuit, grădină, grătar și parcare.

Cazarea oferă un ambient primitor, fiind numită adesea “casa din Paradis”. În imediata apropiere, oaspeții pot explora plaje cu nisip fin și apă cristalină, trasee montane ce duc către natura sălbatică și panorame uimitoare. De asemenea, se pot bucura de o varietate de taverne și restaurante tradiționale de-a lungul malului mării, găsind și facilități precum supermarketuri, brutării, magazine, servicii de închiriere auto și motociclete, baruri pe plajă și opțiuni de viață nocturnă.

Green Island Residence este alegerea ideală pentru cei ce caută confort, facilități moderne și o locație cu acces ușor la atracțiile locale. Descoperiți frumusețea satului Skala Potamia și relaxați-vă într-un cadru paradisiac!

Date de contact Green Island Residence:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75625
Skala Potamia
Facebook: https://www.facebook.com/GreenIsland-R … 491725969/
Website: https://www.greenisland.gr

Rezervări
E-mail: info@greenisland.gr
Tel.: +30 6940981213

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească pe malul mării, cu acces rapid la Golden Beach; - dotările moderne: aer condiționat, Wi-Fi gratuit, bucătărie complet utilată; - ambientul primitor și confortabil, denumit adesea "Casa din Paradis"; - proximitatea la plaje, trasee montane, restaurante tradiționale și facilități locale.

Skala Potamia
Direcții