Grand Villas

Apartamente și garsoniere moderne, la 300 m de plaja și de centru

Grand Villas, construcție modernă în Limenaria, Thassos. Relaxare la doar 300m de plajă într-un decor idilic. Descoperiți eleganța la Grand Villas pe insula Thassos.

Finalizată în anul 2015, Grand Villas este o construcție modernă și atrăgătoare. Este situată în pitorescul orășel Limenaria din Thassos, a doua localitate ca mărime de pe insulă. Este amplasată în partea de sud a insulei. Vila reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să experimenteze autenticitatea și frumusețea acestui colț de paradis.

Complexul vă întâmpină cu apartamente și garsoniere moderne, create pentru a satisface cele mai exigente gusturi. La doar 300 de metri distanță de centrul Limenariei și de plaja cu o lungime impresionantă de peste 2000 de metri, vila oferă nu doar un loc de cazare, ci și o experiență completă de relaxare și confort.

Cu o atmosferă prietenoasă și un spațiu confortabil, complexul vă invită să vă bucurați de vacanțe fără stres, sub umbra plantațiilor mereu verzi de măslini care împrejmuiesc proprietatea. Aici, timpul pare să încetinească, oferindu-vă o pauză bine meritată de la agitația cotidiană.

Situată la doar câteva minute de mers pe jos de plajă și centrul Limenariei, Grand Villas vă oferă avantajul unei locații strategice. Cu toate acestea, vila păstrează intimitatea și liniștea, fiind suficient de departe de străzile aglomerate, permițându-vă să vă relaxați într-un cadru idilic.

Inaugurată acum șase ani, construcția reprezintă un simbol al modernității și al confortului în Limenaria. Complexul este o alegere perfectă pentru cei care caută o escapadă de neuitat, oferind o oază de liniște și relaxare într-un decor spectaculos.

Descoperiți farmecul și eleganța la Grand Villas, unde fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi cea mai plăcută experiență în timpul șederii dvs. pe insula Thassos.

Date de contact Grand Villas Limenaria:

Localizare: Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/thassosgrandvillas/
Website: https://www.grandvillas.gr
Tel.: +30 25930 53 470
+30 694 262 2914
E-mail: info@grand-beach-hotel.gr
Rezervari: https://grandhotels.book-onlinenow.net/ … portal=152

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *