Gorgona Divers

Explorați adâncurile în siguranță

Descoperiți frumusețea subacvatică a Thassosului cu Centrul de Scufundări Gorgona Divers! 40 de ani de experiență, sesiuni de scuba diving de înaltă calitate pentru toate nivelurile. Bucurați-vă de ape cristaline și o educație PADI de încredere!

Bine ați venit la Centrul de Scufundări Gorgona Divers din Skala Potamia! Este fondată de Denise și Dimos, cu o experiență de 40 de ani în domeniul scufundărilor și predării în diverse medii (armată, scufundări profesionale, recreative și tehnice). Centrul vă oferă o atenție individuală deosebită, asigurându-vă că beneficiați de cel mai bun suport.

Indiferent dacă sunteți începător sau avansați, centrul oferă scufundătorilor și studenților cele mai bune sesiuni de scuba diving. Se concentrează pe educație, siguranță, profesionalism și distracție!

Situat într-un mediu perfect pentru scufundări, Centrul Gorgona Divers vă întâmpină în apele cristaline din Thassos. Acesta vă oferă o experiență extraordinară, indiferent de nivelul de antrenament.

Gorgona Divers, se perfecționează continuu în arta scufundărilor, pentru a îmbunătăți cunoștințele și pentru a vă oferi o experiență excelentă. Succesul acestora nu este măsurat în cifre, ci în bucuria și excelența dobândite prin pregătire.

Sunt oferite programe de formare PADI, cea mai respectată agenție de scufundări educaționale, și se colaborează cu Divers Alert Network și Project Aware pentru a vă instrui în conservarea marină și siguranță.

Cu barca de 8 metri, Dephini, centrul vă garantează că veți ajunge în locuri de scufundare diverse, unde veți putea explora minunata lume subacvatică din Thassos.

Scufundările sunt pasiunea de-o viață a centrului, iar fondatorii doresc să împărtășească această pasiune cu cei care doresc să descopere lumea din adâncuri. Aceștia vor răspunde la întrebările dumneavoastră, vă vor asista în permanență, și vă asigură că vă veți simți confortabil în necunoscut, transformând scufundările în una dintre pasiunile dumneavoastră de vacanță!

Date de contact Gorgona Divers:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75928
Skala Potamia, Thassos
Telefon: 00306945693857
Email: info@gorgonadivers.gr
http://www.gorgonadivers.gr
facebook: https://www.facebook.com/Gorgona.Divers.Thassos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm Gorgona Divers pentru: - Educație de top în scufundări, de la începători la avansați. - Atenție individuală pentru a vă asigura experiențe scufundare personalizate. - Mediu perfect pentru scufundări în ape cristaline din Thassos. - Experiență continuă și colaboare cu organizații de prestigiu în domeniu.

Skala Potamia
Direcții