Glyfoneri Apartments

Liniște, confort și frumusețe

Experimentați rafinament și confort la Glyfoneri Apartments, situate strategic aproape de plaje, într-o oază de liniște. Apartamente elegante, facilități de top și atmosferă relaxantă. Rezervați acum!

Cu sediul în Skala Rachoni, Glyfoneri Apartments oferă o experiență de neuitat. Este amplasat strategic aproape de plaja Pachis și la doar 1,2 km distanță de plaja Skala Rachoni. Situat într-o oază de liniște, înconjurat de livezi de măslini, acest complex reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută relaxare și confort.

Fiecare apartament, cu o generoasă suprafață de 50 m², dispune de un dormitor elegant, o zonă de relaxare mobilată cu o canapea și un televizor cu ecran plat, o zonă de luat masa rafinată, bucătărie complet utilată, baie modernă și un balcon privat cu priveliște către grădină.

Facilitățile și dotările oferite includ lenjerie de pat și prosoape de cea mai bună calitate, televizor cu ecran plat pentru divertismentul dumneavoastră, WiFi gratuit pentru a vă menține conectați, aer condiționat pentru a vă asigura un climat perfect, terasă cu panoramă la munte pentru momente relaxante în aer liber, grădină pitorească pentru plimbări în natură, facilități de grătar pentru experiențe culinare inedite și parcare privată pentru siguranța mașinii dumneavoastră.

Oaspeții cazați în acest apartament vor aprecia, de asemenea, accesul la un loc de joacă pentru copii, oferind astfel divertisment și distracție pentru cei mici.

Descoperiți confortul suprem și ospitalitatea impecabilă la Glyfoneri Apartments, locul ideal pentru a vă bucura de frumusețea Skala Rachoni și a vă crea amintiri de neuitat. Rezervați acum pentru a vă asigura locul în această oază de rafinament și relaxare.

Date de contact Glyfoneri Apartments:

Skala Rachoni

Rezervări:
E-mail: glyfoneri_apartments@yahoo.gr
Tel.: +30 690 6836226

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm Glyfoneri Apartments pentru: - Experiență de neuitat într-un complex strategic aproape de plaje pitorești. - Apartamente elegante cu facilități moderne și terasă cu panoramă montană. - Oază de liniște înconjurată de livezi de măslini pentru relaxare perfectă. - Servicii impecabile, inclusiv WiFi gratuit, loc de joacă pentru copii.

Skala Rachoni
Direcții