Fylachtos Villa

Liniște thassiană

Situată în Limenaria, Vila Fylachtos oferă o oază de liniște în mijlocul unor grădini și livezi de măslini bine întreținute. Concepută cu grijă pentru a fi o experiență unică, reprezintă alegerea perfectă pentru familiile ce caută relaxare și izolare de agitația urbană.

Structura dispune de 8 apartamente complet utilate, incluzând dormitor, living și bucătărie. Opțiunile de cazare includ Deluxe Studio cu vedere la mare și Superior Studio cu vedere laterală la mare și grădină, ambele având 2 balcoane. Dormitorul are un pat twin king-size, iar în living se găsește o canapea extensibilă. Aceasta oferă posibilitatea de a deveni pat supraetajat. Bucătăria este complet echipată pentru a prepara mese ușoare, iar baia dispune de duș cu efect de ploaie.

Printre facilitățile oferite se numără o piscină pentru adulți și una pentru copii, un loc de joacă și o zona de relaxare cu șezlonguri și foișor, oferind o priveliște frumoasă către Marea Egee. DHotels asigură confortul oaspeților cu halate de baie, papuci, jacuzzi pe balcon, și un sistem electronic de control pentru semnele „Do not disturb” și „Make my room”. Alte dotări includ seif, televizor LCD prin satelit și sistem de aer condiționat/căldură.

Experimentați rafinamentul și confortul la Vila Fylachtos, o alegere ideală pentru o escapadă relaxantă în Thassos.

Date de contact Fylachtos Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56148
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520
Website: https://dhotels.gr/en/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - liniștea și relaxarea în mijlocul grădinilor și livezilor bine întreținute; - apartamentele complet utilate cu vedere la mare și balcoane spațioase; - facilitățile premium: piscine pentru adulți și copii, loc de joacă; - confortul garantat cu jacuzzi, halate, și sistem de control electronic.