Fish Market Fragidis

Fish Market Fragidis oferă zilnic produse proaspete din Marea Egee, cu o gamă variată de pește și fructe de mare de cea mai înaltă calitate. Explorați savoarea autentică!

Fish Market Fragidis, amplasată cu centralitate în pitorescul Limenaria, rămâne o alegere de elită în materie de pescărie. În cadrul acestei destinații remarcabile, clienții beneficiază de posibilitatea de a se aproviziona cu pește proaspăt, pescuit zilnic din adâncurile Mării Egee, alături de o diversitate de fructe de mare proaspete și apetisante.

Serviciile de curățare și desolzire, desfășurate la cerere, reprezintă o expresie a atenției minuțioase a echipei la detalii. Echipa Fragidis vă așteaptă cu încredere, deschisă să vă încânte simțurile și să vă convingă de superioritatea calității mărfii noastre.

Pentru a adăuga o notă de rafinament serilor petrecute alături de familie sau prieteni, vă recomandăm să vă aprovizionați cu pește proaspăt și fructe de mare de la Fragidis. Gama bogată vă oferă opțiuni pentru a pregăti un grătar special, adaptat gusturilor rafinate ale dumneavoastră și ale celor dragi.

Descoperiți adevărata savoare a produselor proaspete. Fragidis se angajează să vă ofere nu doar o simplă experiență culinară, ci o incursiune gustativă excepțională, satisfăcând chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Cu o paletă variată de produse proaspete și un personal dedicat, Fish Market Fragidis devine destinația ideală pentru cei care caută o pescărie cu adevărat deosebită în Limenaria. Echipa apreciază încrederea dumneavoastră și este aici să vă ofere cele mai bune opțiuni pentru a satisface toate necesitățile dumneavoastră culinare.

Date de contact Fish Market Fragidis:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57494
Limenaria
Google business: https://goo.gl/maps/sgqV635MS4jao4FC8
Facebook: https://www.facebook.com/fishmarket.limenaria
Tel.: +302593052176 , +306941480973
E-mail: kwstasfragkidis1@yahoo.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - peștele proaspăt și fructele de mare de calitate superioară zilnic disponibile; - serviciile personalizate: curățare și desolzire la cerere, fără griji; - atenția la detalii și echipă dedicată pentru o experiență culinară deosebită; - bogata gamă de produse proaspete, satisfăcând gusturile cele mai rafinate.

Limenaria
Direcții