Estian Deluxe

Confort Eleganță Relaxare. Paradisul Dumneavoastră.

Descoperiți Estian Deluxe în Limenaria, aflat la 80m de plajă. Oază elegantă pentru cupluri și familii, cu studiouri, apartamente și maisonette. Experimentați confortul și frumusețea plajei într-un loc perfect amplasat pentru a vă bucura de sporturi nautice, relaxare și distracție.

Estian Deluxe, situat în centrul orașului Limenaria, la doar 80 de metri de plajă, vă oferă opțiuni elegante de cazare, inclusiv studiouri, apartamente și maisonette, perfecte pentru cupluri și familii.

Estian Deluxe se remarcă prin mobilierul modern, chicineta, frigiderul și balconul puse la dispoziție în fiecare unitate. Facilitățile includ aer condiționat, TV și o baie privată, totul pentru o experiență confortabilă.

Studioul cvadruplu 1 vă întâmpină cu o cameră spațioasă, echipată cu un pat dublu și o canapea extensibilă dublă. Aici, găsiți o bucătărie pentru prepararea unei mese ușoare și o zonă de luat masa cu masă și scaune. Apartamentul poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Studioul oferă o cameră generoasă, cu pat dublu și canapea extensibilă dublă, facilități similare și capacitate de a găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Design modern, facilități premium, de la studiouri cvadruple la apartamente de lux.

Studioul triplu vă invită într-o cameră cu un mare pat dublu și o canapea extensibilă dublă, dotată cu o bucătărie și zonă de luat masa. Acest apartament poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Studioul simplu dispune de o cameră spațioasă cu un pat dublu și canapea extensibilă, inclusiv o bucătărie și zonă de luat masa, potrivit pentru 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Apartamentul de lux vă oferă spațiu generos, cu un pat dublu confortabil în dormitor și o canapea extensibilă dublă în zona comună, facilități de bucătărie și masă. Acesta poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Maisonetta pentru 4 persoane se întinde pe două niveluri, oferind două dormitoare separate, fiecare cu un pat dublu confortabil, și o zonă comună cu canapea și chicinetă. Aceasta poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Maisonetta pentru 5 persoane dispune de două dormitoare separate, fiecare cu un pat dublu confortabil, și o zonă comună cu o canapea mare și chicinetă. Acest tip de cazare poate găzdui până la 5 persoane.

Descoperiți plaja din Limenaria, care se întinde pe o lungime de 2 km până la Tripiti, cu coasta predominant nisipoasă, pietricele împrăștiate și ape cristaline de mică adâncime. Aici, vă puteți bucura de sporturi nautice, șezlonguri, umbrele, baruri și restaurante sau puteți să găsiți un loc liniștit pentru a vă relaxa sub soarele strâlucitor și în liniștea plajei frumoase din Limenaria.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57131
Limenaria
Website: http://www.estiandeluxe.gr/en
Facebook: https://www.facebook.com/Estian-Deluxe- … 376705653/

Rezervări
Tel.: +30 694 923 1323
E-mail: info@estiandeluxe.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - proximitate: la doar 80 m de plajă, acces rapid la mare; - eleganță: opțiuni de cazare rafinate, perfecte pentru cupluri și familii; - confort: facilități moderne, aer condiționat, TV, baie privată inclusă; - varietate: diferite tipuri de unități de cazare pentru diferite preferințe și necesități.

Limenaria
Direcții