Ester Luxury Rooms

Rafinament pe plajă

Ester Luxury Rooms oferă cazare de lux pe plaja din Skala Potamia, Thassos. Camere elegante cu vedere la mare, dotări moderne și atmosferă relaxantă. Descoperiți o vacanță perfectă la malul mării!

Ester Luxury Rooms sunt amplasate pe plaja din Skala Potamia, una dintre cele mai renumite plaje ale insulei Thassos, cunoscută nu doar pentru frumusețea sa naturală, ci și pentru serviciile bine organizate.

Această destinație oferă nouă camere elegante, cu design modern și estetică, într-o locație magnifică, chiar la malul mării. Poziționate cu vedere spre mare și în proximitatea atracțiilor locale, Ester Luxury Rooms sunt ideale pentru turiștii care caută o vacanță de calitate. Camerele pot găzdui până la 4 persoane și sunt decorate într-un stil contemporan, oferind o atmosferă de calm și relaxare.

Diversele categorii de camere includ Suite Dublă cu vedere la mare, Junior Suite cu vedere laterală la mare, Triplă, Dublă cu balcon, Dublă cu vedere la grădină, Qvadruplă și Eco Room.

Dotările includ aer condiționat, televizor, frigider, uscător de păr, WiFi gratuit și parcare privată. La câțiva pași, oaspeții au acces la supermarketuri, magazine și benzinării.

Situată pe coasta estică a insulei Thassos, în Skala Potamia, această locație reprezintă un punct convenabil pentru turiști, fiind în proximitatea portului Limenas, capitala insulei. Cu o plajă minunată și numeroase cafenele, taverne și baruri, Skala Potamia atrage atenția turiștilor. De asemenea, Golden Beach, o altă atracție deosebită, se află la doar cinci minute distanță.

Date de contact Ester Luxury Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75905
Skala Potamia
Website: https://www.ester-thassos.com/
Rezervări
Tel: +30 25930 61484
+30 6948724067
E-mail: info@ester-thassos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - plaja renumită: Skala Potamia, una dintre cele mai cunoscute plaje; - eleganță și modernitate: camere elegante, cu design contemporan și estetică rafinată; - diversitatea camerelor: suite cu vedere la mare, triple, qvadruple, eco room. - locație convenabilă: aproape de port, magazine și plaja Golden Beach la cinci minute.

Skala Potamia
Direcții