Emotions Apartments

Oază de liniște

Descoperiți liniștea la Emotions Apartments în Skala Potamia, la 50 m de plaja Golden Beach. Spații confortabile, dotări moderne, și gazde primitoare pentru o vacanță relaxantă în Thassos.

Emotions Apartments sunt situate în Skala Potamia, la 50 metri de una dintre cele mai puțin aglomerate zone din Golden Beach, cu nisip și intrare lină în apă.

Cazarea vă oferă 4 apartamente spațioase și un studio confortabil. Apartamentele sunt dotate cu tot ce aveți nevoie pentru a avea o vacanță relaxantă în Thassos. Fiecare apartament are un dormitor separat, cu un pat dublu, bucătărie / living, două televizoare, baie privată și balcon privat și poate găzdui până la 4 persoane, 2 în dormitor și 2 în camera de zi, pe canapeaua extensibilă. Studioul are o camera mare, cu dotări similare cu cele ale apartamentelor.

Dotări: acces gratuit la internet wireless, aer condiționat în fiecare cameră, parcare disponibilă.

Grădina este mare, iar plaja este la 2 minute de mers pe jos de apartamente. Există, de asemenea, un supermarket pe stradă iar în apropiere sunt nenumărate taverne.

Aceleași gazde primitoare au și noua cazare Carpe Diem – Skala Potamia la câțiva pași de plaja Golden Beach.

Date de contact Emotions Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75556
Skala Potamia
Website: https://www.apartments-emotions.gr/
Rezervări
Tel: +302593062195
+306947724703
Afroditi Vaikou
E-mail: info@apartments-emotions.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația liniștită: Golden Beach, oază relaxantă la doar 50m distanță; - spațiile confortabile: 4 apartamente și un studio, perfect echipate pentru odihnă; - utilități moderne: internet gratuit, aer condiționat, și parcare convenabilă inclusă; - proximitatea convenabilă: supermarket în apropiere, taverne și plajă la doar 2 minute.

Skala Potamia
Direcții