Eleani Hotel

Natură, confort, bucurie

Eleani Hotel, oază de liniște la malul mării în Skala Prinos, oferă cazare confortabilă și servicii de calitate înconjurată de peisaje pitorești, perfectă pentru relaxare și explorare.

Eleani Hotel din Skala Prinos este situat ideal, la doar câțiva pași de malul mării, cu pitorescul peisaj al plajei de nisip din Skala Prinos, în zona Dasilio, cu a sa pădure de pini, care se întinde de-a lungul plajei și este locul perfect pentru a vă bucura de plimbări lungi în natură.

Indiferent dacă veți călători singur sau împreună cu prietenii sau familia dumneavoastră, Hotelul Eleani vă oferă cazare confortabilă și este locul ideal pentru escapada perfecta. Eleani Hotel vă pune la dispoziție camere duble și camere triple, frumos decorate.

Camera dublă este spațioasă, decorată cu atenție la detalii și poate găzdui până la 2 persoane. Toate camerele duble sunt dotate cu paturi twin confortabile, baie cu duș și dulap spațios. Toate camerele au un frigider mic. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță romantică și liniștită.

Camera triplă este decorată elegant și este ideală pentru familii, deoarece poate găzdui până la 3 persoane. Fiecare cameră triplă are 2 paturi twin și un pat suplimentar. De asemenea, are o baie modernă cu duș, frigider și toate facilitățile necesare, care vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Dotări și facilități:

  • Televizor cu ecran plat
  • Frigider, fierbător
  • Dulap pentru haine
  • Baie proprie, articole de baie, uscător de păr
  • Balcon mobilat, plase de țânțari
  • Aer condiționat
  • WiFi
  • Grătar (zona de gradină)

Toate camerele au acces direct la un balcon sau o terasă mobilată, cu vedere minunată asupra zonei înconjurătoare iar în curtea mare și frumos amenajată aveți un grătar și zonă de relaxare.

Echipa vă urează bun venit la Hotel Eleani, din Skala Prinou, un sat frumos, localizat aproape de tot ce aveți nevoie in vacanta din Thassos!

Hotel Eleani vă așteaptă să experimentați ospitalitatea grecească autentică, servicii de înaltă calitate și camere confortabile, într-o locație unică.

Date de contact Hotel Eleani:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56946
Skala Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/eleanihotelthassos/
Website: https://eleanihotel.com/
Rezervări
Tel.: +30 697 446 6730
E-mail: info@eleanihotel.com

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească la malul mării, perfectă pentru plimbări în natură; - cazarea confortabilă în camere duble și triple frumos decorate; - dotările moderne, inclusiv televizor cu ecran plat și Wi-Fi gratuit. - ospitalitatea grecească autentică, servicii de înaltă calitate și relaxare garantată.

Skala Prinos
Direcții