El Mare Apartments

Relaxare la malul mării

Apartamente de lux în Limenaria, la 80 m de plajă, cu vedere la Marea Egee. Decor personalizat, curățenie strictă, și relaxare totală. Rezervați acum pentru o experiență de vacanță de neuitat!

Complexul de apartamente El Mare din Limenaria se situează la doar 80 de metri de plaja din Limenaria și la 500 de metri de centrul orașului. Acesta oferă o priveliște panoramică splendidă către Marea Egee. Complexul dispune de patru apartamente de lux, fiecare caracterizat prin decor distinct.

Primul apartament, Votsalo, cu o suprafață de 35 de metri pătrați, cuprinde o cameră cu un pat dublu și o canapea. Acesta poate găzdui confortabil doi adulți și un copil.

Cel de-al doilea apartament, Thalassa, cu o suprafață de 45 de metri pătrați, dispune de două camere – un dormitor separat și o cameră de zi spațioasă, dotată cu o canapea de colț. Acesta oferă o vedere minunată la mare. Capacitatea sa de cazare este de doi adulți în dormitor și doi copii în camera de zi. Există posibilitatea adăugării unui pat suplimentar.

Apartamentul Ammos, tot cu o suprafață de 45 de metri pătrați, oferă două camere distincte, un dormitor și o cameră de zi generoasă, echipată cu canapea de colț și cu priveliște la mare. Capacitatea sa de cazare este similară cu cea a apartamentului Thalassa.

Ultimul apartament, Kyma, reprezintă o opțiune spațioasă cu o cameră, dispunând de un pat dublu și o canapea, găzduind confortabil doi adulți și un copil.

Toate aceste unități locative beneficiază de sistem self-catering, spații generoase, aer condiționat, chicinetă complet echipată, televizor și acces gratuit la Wi-Fi.

Protocolul de curățenie respectă toate normele. Există permanent un medic disponibil în cadrul unității. Ora de check-in este la 15:00, iar check-out-ul până la 11:00.

Oaspeții sunt încurajați să se bucure de vacanță simțindu-se ca acasă la El Mare Apartments, chiar și departe de casă, și să lase simțurile să-i ducă departe…

Date de contact El Mare Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5663
Limenaria
Website: http://www.elmareapartments.gr/en/
Rezervări
Tel: +3025930 53053, +30 6944 346 042
E-mail: info@elmareapartments.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea panoramică către Marea Egee, care oferă o destindere totală; - apartamentele luxoase cu decor distinct pentru experiență personalizată; - accesul la plajă la doar 80 de metri pentru relaxare imediată. - protocolul de curățenie strict și asistența medicală permanentă disponibilă.

Limenaria
Direcții