Edem Villa

Trăiți experiențe memorabile

Descoperiți rafinamentul la Villa Edem, Thassos. Ședere confortabilă, studiouri bine echipate, piscină în grădină frumoasă.

Bine ați venit la Villa Edem din Limenas, Thassos, unde echipa dedicată vă întâmpină cu bucurie, oferindu-vă o ședere confortabilă și servicii de înaltă calitate. Experiența dumneavoastră în insula Thassos va deveni cu siguranță un moment de neuitat!

Vila Edem vă pune la dispoziție o varietate de studiouri, ideale pentru două, trei și patru persoane, complet echipate cu facilități de top. Bucătăria bine utilată, baia cu duș, televiziunea prin cablu, telefonul, accesul gratuit la internet, aerul condiționat, seiful și micul dejun inclus sunt doar câteva dintre facilitățile de care vă veți bucura.

Piscina, aflată în mijlocul unei grădini frumoase și îngrijite, creează un cadru perfect pentru relaxare și distracție. În acest mediu liniștit, veți găsi momente de pace și odihnă.

La Pool Bar vă invităm să savurați micul dejun într-un mod relaxant și să vă bucurați de varietatea de coctailuri reci, băuturi înghețate și gustări delicioase. Atmosfera prietenoasă și relaxantă vă așteaptă cu brațele deschise, pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Aici aveți oportunitatea de a explora minunata insulă Thassos și de a vă bucura de plajele sale spectaculoase. Echipa dedicată este mereu disponibilă să vă ofere asistență, asigurându-se că vă bucurați în întregime de frumusețile acestei destinații magnifice. Rezervați acum pentru a începe călătoria dumneavoastră către un sejur de neuitat la Villa Edem din Limenas, Thassos!

Date de contact Villa Edem:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70593
Limenas
Website: https://www.villaedem.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/villaedem.thassos/

Date de contact pentru rezervări
Tel: +302593023376 / +306945 76 76 76
E-mail: info@villaedem.gr / villaedem.thassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și calitate: ședere confortabilă și servicii de înaltă calitate în Thassos; - facilități de top: studiouri complet echipate, de la bucătărie la mic dejun inclus; - relaxare în natură: piscina în grădina frumoasă, locul perfect pentru odihnă; - atmosferă primitoare: pool bar cu mic dejun, coctailuri și gustări delicioase, ospitalitate excelentă.

Limenas
Direcții