Easy Riders Moto Rent

Aventură fără limite

Easy Riders Moto Rent Thassos – Potos oferă închirieri diverse, inclusiv ATV-uri și motociclete, asigurând calitate și siguranță. Livrare la hoteluri, asistență 24/24, și cafea gratuită. Aventura fără limite în Thassos cu ATV SAFARI!

 

Easy Riders Moto Rent Thassos – Potos vă pune la dispoziție servicii de închirieri diverse, precum ATV/Quad-uri, motociclete, endurro, buggy, biciclete off road și scutere, menținând în mod constant calitatea și siguranța în centrul atenției.

Fondată în 2000, compania de închiriere moto are sediul în stațiunea Potos – Thassos. Este recunoscută pentru respectul față de nevoile clienților. Flota este întotdeauna în stare excelentă, datorită reînnoirilor constante. Misiunea este să vă asigure o vacanță plăcută, iar personalul nostru vă va ajuta să vă simțiți confortabil în timpul șederii dumneavoastră.

Livrarea la hoteluri este ușor accesibilă, cu motocicletele asigurate și posibilitatea de livrare gratuită la locul ales de dumneavoastră, fie că este vorba despre port, hotel sau altă locație. Asistența clienților este disponibilă 24/24 ore, cu o linie telefonică activă permanent, pentru a remedia orice problemă. Echipa este pregătită să vă ajute și să repare orice neplăcere, indiferent de locația de pe insulă.

Pe lângă beneficiile menționate, oferim și cafea gratuită pentru a vă bucura de momentele frumoase din Thassos. Utilizarea motocicletelor nu are limită de kilometri. Vi se pun la dispoziție până la două căști de protecție per motocicletă pentru călătorii în deplină siguranță.

Prin intermediul hărții insulei, vă ghidează către cele mai interesante locuri de vizitat. Asigurarea este inclusă pentru toți clienții Easy Riders Moto Rent, garantându-vă o experiență fără griji.

Cu o experiență de 23 de ani, o flotă variată de 120 de motociclete de la 50cc la 660cc și peste 76,000 de clienți fericiți, Easy Riders Moto Rent se mândrește cu servicii de închiriere de încredere.

NOU! Easy Riders Moto Rent organizează acum ATV SAFARI, aducând o nouă dimensiune aventurii în Thassos!

Date de contact Easy Riders:

Localizare: Potos
Telefon: +30 25930 52016
Email: info@easyriders.gr
Website: http://easyriders.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/EasyRidersThassos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm Easy Riders Moto Rent pentru: - Varitate de vehicule: ATV-uri, motociclete, buggy-uri, scutere pentru experiențe diverse. - Calitate și siguranță: Flotă constant reînnoită pentru performanță și securitate garantată. - Livrare la hoteluri: Ușurință și comoditate, cu opțiunea de livrare gratuită la hotel. - Asistență 24/24: Linie telefonică activă permanent pentru remedierea promptă a problemelor.

Potos
Direcții