E-bikes Rentals

Explorare. Experiență. Eliberare.

Descoperiți Thassos cu E-Bikes Rentals! Închiriați biciclete electrice și montane, protejate cu Tannus Armor. Rute personalizate, echipament inclus, și prețuri începând de la 20 EUR.

Cu dorința de a explora Thassos pe bicicletă, E-Bikes Thassos Rentals pune la dispoziție biciclete electrice și montane pentru închiriere, adaptate nevoilor tuturor.

BICICLETE
E-Bikes Thassos Rentals oferă 5 e-Bikes și 5 biciclete convenționale, toate modele 2022 Cube. Bicicletele montane și e-Bikesle de top sunt protejate cu Tannus Armor pentru rezistență sporită la pană, asigurând o experiență fără griji. Variația de dimensiuni acoperă toate înălțimile, de la copii la adulți înalți.

RUTE
Descoperiți Thassosul pe bicicletă, de la Kallirachi la Kazaviti, cu opțiuni precum Hybrid performance în lacul Maries sau ciclism în munții interiori. Fiecare rută este unică și personalizată iar clienții primesc o hartă digitală de ciclism pentru a le servi drept ghid și sursă de inspirație.

SCULE
Odată cu închirierea bicicletei, clienții primesc o geantă echipată cu un kit esențial. Kit-ul include o pompă electrică de aer, facilitând umflarea roților cu un simplu apăsare de buton.

INVENTAR
Inventarul include 3 e-Bikes tip CUBE 2022 HYBRID PERFORMANCE 500 (cu Tannus Armour), 1 e-Bike tip CUBE 2022 REACTION HYBRID PRO 500 (cu Tannus Armour), 1 e-Bike tip CUBE 2022 TOURING HYBRID ONE 400, 2 mountain bikes tip CUBE ATTENTION SL 2022 (cu Tannus Armour) și 3 mountain bikes tip CUBE ANALOG/AIM EX 2022.

PREȚURI
Prețurile încep de la 20 EUR pentru închirierea unei biciclete timp de 24 de ore. E-Bikes Thassos Rentals oferă și oferte speciale pentru a satisface diversele nevoi ale clienților.

Date de contact E-bikes Rentals:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.52643
Skala Kallirachi

Rezervări
Solicitați preț și disponibilitate la:
e-mail cycle@thasosholidays.com
WhatsApp (+30)6955445594
facebook.com/ThasosHolidays
sau rezervați direct pe site-ul https://thasosholidays.com/cycle/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - oportunitatea de a descoperi Thassos-ul într-un mod activ cu biciclete electrice și montane; - oferta de biciclete de top Cube 2022 protejate pentru o experiență sigură; - rutele personalizate și hărți digitale pentru explorare autentică; - dotarea cu kit complet inclus la închirierea bicicletei: pompă electrică, geantă și accesorii.

Skala Kallirachi
Direcții