Dionysos Apartments

Eleganță și răsfăț

Dionysos Apartments oferă lux și eleganță în inima Potosului, la doar 500 m de intersecția centrală și 600 m de plajă. Spații relaxante, bucătărie, baie rafinată, balcon fermecător și facilități moderne pentru o ședere memorabilă.

Fiecare apartament este o oază de relaxare, oferind două dormitoare spațioase, mobilate cu paturi duble pentru a vă asigura un somn odihnitor. Bucătăria complet utilată este un colț de gastronomie. Aceasta este dotată cu cuptor cu microunde, frigider generos, plită, cafetieră, fierbător de apă și o zonă de luat masa. Astfel se conturează locul, unde se creează amintiri culinare de neuitat.

Baia privată este un spațiu personal de răsfăț, cu duș reconfortant, uscător de păr și articole de toaletă fine. Fiecare apartament dispune de un balcon fermecător, amenajat cu grijă și dotat cu masă și scaune. Astfel, se oferă o vedere îmbietoare și un loc intim pentru a savura momente de liniște sau pentru a vă bucura de o cină sub cerul înstelat.

În ceea ce privește facilitățile moderne, Dionysos Apartments se remarcă prin aerul condiționat, accesul gratuit la Wi-Fi, televizorul cu programe prin satelit și parcare proprie. Acestea contribuie la crearea unei atmosfere primitoare și relaxante pentru a vă bucura în deplinătate de fiecare moment petrecut aici.

Cu o atenție deosebită la detalii și o grădină înconjurătoare plină de verdețuri și flori, Dionysos Apartments vă invită să vă răsfățați într-o escapadă memorabilă. Savurați farmecul autentic al insulei și al ospitalității grecești!

Date de contact Dionysos Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61177
Potos
Rezervări
E-mail: ap.dionysos@yahoo.com
Tel.: +30 694 546 1045

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - confort suprem: apartamente spațioase, mobilate elegant pentru o odihnă de neuitat; - bucurie culinară: bucătărie complet utilată pentru experiențe gastronomice remarcabile; - relaxare personalizată: băi private cu duș reconfortant și facilități rafinate; - atmosferă autentică: grădină îngrijită, balcon fermecător și priveliște îmbietoare pentru o relaxare deplină.

Potos
Direcții