Diamond Hotel

Rafinamentul relaxării

Descoperiți rafinamentul la Hotelul Diamond, în Limenaria, Thassos. Camere moderne, priveliște panoramică și autenticitate într-un sejur relaxant. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă!

Hotelul Diamond vă așteaptă cu brațele deschise în pitorescul oraș Limenaria, localizat în partea de sud a insulei Thassos. Plasat cu eleganță pe un mic deal, în imediata apropiere a orașului Limenaria, hotelul oferă o priveliște panoramică asupra apelor albastre ale Mării Egee, reprezentând alegerea ideală pentru cei ce doresc un sejur relaxant.

Clienții Hotelului Diamond beneficiază de diverse opțiuni de cazare, inclusiv camere duble sau triple Deluxe cu vedere la mare și camere duble Deluxe. Fiecare cameră este echipată cu facilități moderne pentru a asigura o ședere plăcută.

Dotările includ aer condiționat, baie privată, balcon mobilat, uscător de păr, fierbător, televizor LCD, mini frigider, parcare, seif și Wi-Fi. Restaurantul hotelului vă îmbie să descoperiți autenticitatea bucătăriei grecești.

Complexul dispune de facilități precum o sală de sport complet echipată și piscine pentru relaxare și distracție. Personalul dedicat este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, asigurându-se că șederea dumneavoastră este una plăcută.

Hotelul Diamond se angajează să ofere o experiență de înaltă calitate, accentuând confortul și satisfacția oaspeților săi. Optați pentru Hotelul Diamond pentru a vă asigura o ședere unică și memorabilă pe insula Thassos.

Date de contact Diamond Hotel:

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea panoramică și eleganța într-un oraș pitoresc, Limenaria, Thassos; - opțiunile diverse de cazare, inclusiv camere Deluxe cu vedere la mare; - dotările moderne pentru un sejur plăcut și confortabil în Thassos; - facilitățile complete, de la sală de sport la bucătărie grecească autentică.

Limenaria
Direcții