CRYSTAL BLUE Boutique Hotel

Răsfăț la malul mării, odihna perfectă.

Descoperă raiul la malul mării în Potos cu CRYSTAL BLUE Boutique Hotel, oferind studiouri moderne și apartament, ospitalitate din 2016. Experimentează confortul și relaxarea la standarde înalte. Rezervă acum

CRYSTAL BLUE Boutique Hotel este situat chiar pe malul mării în Potos. Este locația ideală pentru înot, relaxare și sporturi nautice. Vă invită să vă bucurați de ospitalitate începând din 2016. Poziționat în inima celui mai cosmopolit loc din Thassos, Potos. Se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Oferă o experiență remarcabilă de liniște și relaxare în cadrul unității de cazare.

Crystal Blue este o afacere de familie, oferind cinci studiouri și un apartament. Camerele sunt complet echipate și prietenoase cu mediul înconjurător, beneficiind de utilizarea panourilor solare și respectând cele mai înalte standarde de confort pentru spațiile de cazare moderne.

Fiecare studio dispune de un pat king-size și o canapea extensibilă mare, potrivită pentru doi adulți și doi copii sau trei adulți. Dotările includ o bucătărie complet echipată (cu tacâmuri, veselă, plită electrică, frigider și cafetieră), duș, terasă privată cu vedere la grădină și la mare, TV LCD, canale TV prin satelit, internet gratuit (WiFi), aer condiționat și uscător de păr.

Apartamentul este dispus pe două niveluri, parter și demisol, și oferă două dormitoare: unul cu un pat dublu mare și altul cu două paturi de o persoană, având capacitatea de a găzdui 4 adulți și doi copii. La parter, găsiți o cameră cu două paturi de o persoană și o baie cu duș, alături de o bucătărie complet echipată (cu tacâmuri, veselă, plită electrică, frigider și cafetieră), aer condiționat, uscător de păr, TV LCD și satelit. Terasa privată oferă o priveliște frumoasă spre grădină și mare. La demisol, se află un al doilea dormitor, cu un pat dublu mare, având ferestre, dar fără vedere la mare.

În curtea clădirii, vă stă la dispoziție un spațiu de parcare gratuit. Grădina din spatele vilei invită oaspeții să deguste câteva din legumele organice, cum ar fi roșiile, castraveții, ceapa, etc. Servicii precum cocteiluri, cafea, băuturi răcoritoare și gustări sunt disponibile la barul nostru de pe plajă, amenajat cu umbrele și șezlonguri.

Date de contact CRYSTAL BLUE Boutique Hotel:

Telefon: +30 6977257391
Email: sasa.thassos@yahoo.gr
https://www.facebook.com/maurodoulakis/
http://www.thassos-sasa.com/ro/Potos-Th … -Holidays/
Localizare: https://www.google.com/maps/place/Potos … 24.6075629

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm CRYSTAL BLUE Boutique Hotel pentru: - o oază lângă mare: relaxare la malul mării, un loc ideal pentru sporturi nautice; - confort familial: studiouri spațioase și un apartament pentru o experiență familială autentică; - locația centrală și calmă: aproape de centrul vibrant, dar oferind o liniște notabilă; - ecologie și eleganță: camere eco-friendly, grădină organică și atmosferă modernă.

Potos
Direcții