Crystal Blue Beach Bar

Rafinament la malul mării.

Crystal Blue Beach Bar, destinația perfectă pe plaja din Potos, oferă frumusețe solară, apă cristalină și facilități premium într-o atmosferă relaxată. La doar 10 minute de centrul orașului Thassos.

Crystal Blue Beach Bar este situat într-una dintre cele mai atrăgătoare zone de pe plaja din Potos. Este o destinație deosebită pentru cei care caută să se bucure de frumusețea soarelui, a apei cristaline și a activităților nautice. Este plasat strategic în inima unei zone cosmopolite din Thassos, la Potos. Locația oferă nu doar accesibilitate, ci și o liniște binevenită. Este la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.
Priveliștea panoramică cuprinde marea Egee și plaja înconjurătoare. Aceasta conferă un farmec aparte întregului peisaj. Cu facilități premium, precum umbrele, baldachine și șezlonguri, vizitatorii sunt invitați să se relaxeze. Sunt invitați să se bucure de fiecare moment petrecut. Meniul variat include cocteiluri rafinate, cafea proaspătă, băuturi răcoritoare, o selecție atentă de bere și vinuri alese. Deliciile gastronomice proaspete, pregătite cu atenție, completează această experiență culinară memorabilă.
Ambianța relaxată este subliniată de muzica ambientală de calitate care răsuna în terasa umbrită, creând astfel o atmosferă plină de bună dispoziție și confort. Beach-bar-ul se angajează să ofere o experiență completă, iar facilitățile precum WI-FI, dușurile și toaletele asigură că fiecare moment petrecut aici este plin de confort și satisfacție.

În efortul de a face șederea cât mai plăcută, punem la dispoziție și o parcare gratuită, pentru a vă facilita accesul la această oază de rafinament și frumusețe. Descoperiți fiecare detaliu conceput pentru a oferi o experiență de neuitat pe coasta vibrantă a insulei Thassos. La mulți ani, Crystal Blue Beach Bar, un loc unde fiecare aspect reflectă devotamentul pentru a vă oferi cea mai memorabilă experiență de pe plaja din Potos.

Date de contact Crystal Blue Beach Bar:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Potos … 24.6075629
Telefon: +30 6977257391
https://www.facebook.com/maurodoulakis

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea magnifică: panorama mării Egee și a plajei este impresionantă; - gastronomia rafinată: cocteiluri, cafea, și gustări proaspete, o experiență culinară excelentă; - ambianța relaxantă: muzică de calitate și terasă umbrită pentru confort maxim. - conveniență și comoditate: accesibil, la 10 minute de centrul orașului, cu parcare gratuită.

Potos
Direcții