Celeste Deluxe Apartments

Apartamentele Celeste Deluxe, reamenajate în 2019, oferă lux la 40 m de plaja Golden Beach, în Skala Potamia. Studiouri și apartamente confortabile, curățenie zilnică, vedere spectaculoasă, parcare disponibilă.

Apartamentele Celeste Deluxe, renovate în 2019, ocupă loc central în frumoasa Skala Potamia, la 40 de metri de plaja Golden Beach. Unitatea noastră este înconjurată de o grădină generoasă, oferind spațiu pentru oaspeții noștri.

Studiourile spațioase Deluxe Triple (aproximativ 30m2), situate la primul etaj sau parter, pot avea o sau două camere, dotate cu un pat dublu și unul simplu, chicinetă complet utilată și baie cu duș. Acestea includ, de asemenea, un dulap mare, aer condiționat, balcon sau terasă, seif, prosoape de plajă, wi-fi și facilități complete pentru baie și cameră. Curățenia este efectuată zilnic iar pătuțurile pentru copii sunt disponibile la cerere.

Studiourile confortabile Deluxe Family (aproximativ 40 m2), la primul etaj sau parter, pot avea o sau două camere. Echipate cu un pat dublu și două simple, chicinetă complet utilată și baie cu duș, acestea includ, de asemenea, un dulap mare, aer condiționat, balcon sau terasă, seif, prosoape de plajă, wi-fi și toate facilitățile necesare pentru baie și cameră. Curățenia este efectuată zilnic iar pătuțurile pentru copii sunt disponibile la cerere.

Apartamentele Executive cu vedere la mare (circa 50 m2), situate la etajul superior, oferă priveliști spectaculoase spre mare în zona Chrysi Akti și spre muntele Ipsario. Aceste apartamente cu două camere au camera principală cu un pat dublu și unul simplu, chicinetă complet utilată, baie cu duș și zonă de luat masa. A doua cameră dispune de două paturi simple și o masă de cafea. Apartamentele includ, de asemenea, dulapuri multiple, aer condiționat, balcoane, seif, prosoape de plajă, wi-fi și facilități complete pentru baie și cameră. Curățenia este efectuată zilnic iar pătuțurile sunt disponibile la cerere.

Parcarea este în zona publică iar în apropiere se găsesc supermarketuri, magazine, taverne și cafenele.

Date de contact Celeste Deluxe Apartments:

https://www.facebook.com/celestethassos/
https://celeste-deluxe-apartments-skala … ooked.net/

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.75882
Contacte pentru rezervări:
Celeste Deluxe Apartments
+30 6982703791
+30 6985708610
+30 6992447373
email: celestethassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: Skala Potamia, la 40 m de plaja Golden Beach; - spații generoase: studiouri și apartamente spațioase pentru confortul oaspeților; - design modern: apartamente Deluxe renovate în 2019, cu multiple facilități; - priveliște spectaculoasă: apartamente Executive oferind vedere la mare și munte.

Skala Potamia
Direcții