Casa Ideale

Locație excelentă, experiență memorabilă

Casa Ideale din Limenaria, locație centrală, apartament spațios și dotări moderne, oferă o experiență relaxantă și confortabilă pentru șase persoane.

Casa Ideale din Limenaria beneficiază de o locație excelentă, la doar 100 de metri de centrul orașului și în proximitatea plajei și a magazinelor locale. Astfel, oferă un cadru convenabil pentru o ședere relaxantă. Acest apartament duplex spațios este conceput pentru a găzdui confortabil până la șase persoane.

Proprietatea dispune de două dormitoare decorate cu gust, echipate cu toate facilitățile esențiale. Bucătăria de dimensiuni generoase este complet utilată cu frigider, cuptor, mașină de cafea, prăjitor de pâine, fierbător și mașină de spălat, sporind astfel confortul general pentru oaspeți. Baia spațioasă adaugă un element de rafinament și confort experienței de cazare.

Primul dormitor găzduiește un pat dublu, oferind intimitate și odihnă de calitate, în timp ce al doilea dormitor dispune de două paturi de o persoană, permițând flexibilitate în opțiunile de cazare. Oaspeții au, de asemenea, acces la o zonă de living comună, mobilată cu o canapea extensibilă de colț, oferind spațiu suplimentar pentru încă două persoane.

Dotările suplimentare includ WiFi gratuit, aer condiționat pentru un confort termic optim și un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, pentru a satisface nevoile de divertisment ale oaspeților. Aceste facilități adaugă valoare și fac șederea la Casa Ideale din Limenaria o experiență de neuitat.

Date de contact Casa Ideale:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.57669
Limenaria
Website: https://www.facebook.com/CasaIdealeLimenaria/

Date de contact pentru rezervări
E-mail: casaidealethassos@gmail.com
Tel.: +30 6973849601

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și aproape de plajă pentru acces facil; - apartamentul spațios și elegant pentru o ședere confortabilă în grup; - bucătăria complet utilată pentru prepararea cu ușurință a hranei; - dotările moderne precum Wi-Fi gratuit și aer condiționat inclus în serviciu.

Limenaria
Direcții