Carpe Diem

Rafinament și confort

Carpe Diem Skala Potamia, cazare de lux în sezonul 2023, la doar 100 de metri de plaja Golden Beach. Studiouri spațioase, facilități moderne și opțiuni diverse pentru o experiență memorabilă.

Carpe Diem din Skala Potamia reprezintă o destinație de cazare deosebită, inaugurată cu fast în sezonul 2023, situată strategic la doar 100 de metri distanță de celebrul țărm al plajei Golden Beach. Cu mândrie, vă întâmpină într-un cadru care cuprinde șapte studiouri spațioase, cu o suprafață generoasă de aproximativ 26 de metri pătrați fiecare, create special pentru a oferi o experiență rafinată găzduirii între 2 și 4 persoane.

Fiecare studio impresionează printr-o cameră spațioasă, dotată cu un confortabil pat dublu și două paturi de o persoană, o bucătărie mică echipată, o baie modernă dotată cu duș, și un balcon oferind o priveliște pitorească spre munții maiestuoși din jur.

Această locație exclusivă se remarcă prin dotările și facilitățile sale premium, inclusiv:

  • sistem de aer condiționat pentru confort optim
  • frigider pentru păstrarea prospetimii alimentelor
  • TV/LCD pentru divertismentul dumneavoastră
  • uscător de păr și seif pentru un sejur în siguranță
  • boiler pentru apă caldă în orice moment
  • Wi-Fi pentru a vă menține conectați
  • grădină pitorească pentru relaxare în aer liber
  • parcare pentru confortul dumneavoastră

Cu același zâmbet primitor, gazdele vă oferă și opțiunea de cazare la Emotions Apartments – Skala Potamia, situată la doar câțiva pași de nisipul fin al plajei Golden Beach.

Descoperiți această combinație excepțională între confortul oferit de Carpe Diem și frumusețea naturală la Emotions Apartments, asigurându-vă astfel o ședere memorabilă în pitorescul Skala Potamia.

Date de contact Carpe Diem:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75553.
Skala Potamia
Rezervări
E-mail: carpediemthassos@gmail.com
Tel.: +306947724703 Afroditi Vaikou
+302593061728

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația ideală, la doar 100 m de plaja Golden Beach; - studiourile spațioase, perfecte pentru 2-4 persoane; - dotările moderne: aer condiționat, Wi-Fi, frigider, TV/LCD, uscător de păr; - oferta unor variante de cazare și la Emotions Apartments, situate aproape de plajă.

Skala Potamia
Direcții