Calma Beach Bar

Rafinament pe plajă

Calma Beach Bar este noua destinație pe plaja din Skala Prinos. Oferă șezlonguri confortabile, gustări proaspete și băuturi variate într-o atmosferă relaxantă, cu muzică de calitate.

Calma Beach Bar reprezintă o nouă adiție în peisajul plajei din Skala Prinos. Aceasta este recunoscută pentru nisipul său fin, accesul lin la apă și umbra oferită de pini.

O selecție variată de facilități, cum ar fi șezlonguri confortabile, baldachine și zone de relaxare atât la umbră, cât și la bar, sunt disponibile pentru a satisface gusturile fiecărui vizitator. Aceste opțiuni permit clienților să aleagă cele mai confortabile locuri, creând astfel premisele unei zile minunate de plajă și distracție alături de familie sau prieteni.

Gustările calde sau reci, inclusiv pizza specială, sandvișuri club, toasturi, clătite dulci sau sărate, salate și diverse aperitive, sunt pregătite pe loc, garantând prospătime și calitate.

În ceea ce privește băuturile, opțiunile sunt variate, de la bere, sucuri, fresh-uri și frappe la băuturi răcoritoare. De asemenea, clienții pot alege dintre preparatele cu cafea, cocktailuri pregătite cu măiestrie sau diferite băuturi alcoolice.

Cu o atenție deosebită acordată muzicii de calitate și ambianței, Beach Bar-ul reușește să creeze în jurul lui o atmosferă propice relaxării și bunei dispoziții pentru vacanțele vizitatorilor săi.

Date de contact Calma Beach Bar:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Prinos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - varitate: șezlonguri confortabile, gustări diverse și băuturi variate, potrivite tuturor; - preparatele proaspete: gustări pregătite pe loc, garantândcalitate superioară; - atmosfera relaxantă: locație cu umbra pinilor, muzică bună și ambianță deosebită; - opțiunile personalizate: facilități diverse pentru a satisface gusturile fiecărui vizitator.

Skala Prinos
Direcții
plaja a