Cafe Pizza Rafaila

Pizza autentică savuroasă

Descoperiți o pizza autentică la Cafe Pizza Rafaila din centrul  satului Theologos. Un loc renumit, oferind o îmbinare armonioasă a tradiției arhitecturale cu gusturile contemporane.

Descoperiți deliciile satului Theologos prin experiența unică oferită de Cafe Pizza Rafaila, situată central. Cu un istoric începând din 1988, acest loc îmbină tradiția arhitecturală a secolului al XIX-lea cu bucatele gustoase ale prezentului.

Situat pe partea stângă a drumului central, acest local se remarcă prin coacerea pizzei într-un vechi cuptor cu lemne, aducând în prezent aromele autentice ale trecutului.

Gustul unic al pizzei de casă, realizată cu “meraki”, se completează perfect cu o selecție generoasă de băuturi fine și vinuri alese cu grijă. Aici, aromele cramelor de calitate se îmbină cu parfumul boabelor proaspăt măcinate într-o atmosferă plăcută, însoțită de muzică populară greacă.

O vizită la acest cafe-pizza nu este doar o experiență culinară, ci și o călătorie în timp. Clădirea păstrează farmecul secolului al XIX-lea și a devenit o destinație apreciată atât de localnici, cât și de vizitatorii din întreaga lume. Proprietarul, Dimitris, împreună cu soția sa, Maria, vă vor împărtăși povești fascinante despre istoria insulei și oamenii ei.

Așadar, dacă aveți poftă de o pizza autentică, coaptă la cuptor cu lemne, Cafe Pizza Rafaila este alegerea ideală. O combinație perfectă între tradiție, pasiune și savoare, vă așteaptă  în plimbarea dumneavoastră prin pitorescul sat Theologos.

Date de contact pentru Cafe Pizza Rafaila:

Localitate: Theologos

Telefon: 0030 2593 031 160

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm Cafe Pizza Rafaila pentru: - pizza făcută în casă, coaptă la cuptor cu lemne - locul aparte, încărcat cu istorie, cu un design interior tradițional; - cafeaua și înghețata, excelente; - spațiul intim și terasa, unde puteți savura o băutură revigorantă ori un pahar cu vin.

Theologos
Direcții