Blue Bay Hotel

Relaxare montană

Blue Bay Hotel oferă cazare confortabilă cu priveliști montane, camere variate și facilități premium, inclusiv internet wireless gratuit, aer condiționat, și accesibil pentru animale de companie. Rezervă acum.

Blue Bay Hotel, situat în Skala Potamia, oferă priveliști frumoase spre munte într-o zonă liniștită. Hotelul dispune de diverse tipuri de camere, inclusiv studio cu vedere la munte pentru 2 adulți, studio cu vedere la mare pentru 3 adulți, studio superior pentru 4 adulți, studio cu vedere spre munte pentru 3 adulți, studio pentru 4 adulți, studio superior cu vedere la mare pentru 3 adulți, studio superior cu vedere la munte pentru 3 adulți, și studio superior cu vedere la munte pentru 2 adulți.

Unele studiouri includ terasă și/sau balcon. Fiecare studio are o chicinetă echipată cu plită electrică, frigider, prăjitor de pâine și fierbător de apă. Toate camerele au o baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Spațiul comun de la recepție este amenajat cu televizor și zonă de relaxare. Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii și o terasă.

Printre facilitățile și dotările oferite se numără internet wireless gratuit în întregul hotel, aer condiționat, camere izolate fonic, acceptarea animalelor de companie la cerere și gratuit, teren de joacă pentru copii, terasă la soare, parcarea privată gratuită (rezervare nu este necesară), lounge/cameră cu TV comună, cameră de bagaje, fax/copiator, birou de turism, precum și oferirea de cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri.

Date de contact Blue Bay Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75388
Skala Potamia

Website: https://hotelbluebay.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/hotelbluebay.gr/

Rezervări
Tel.: +302593062030
E-mail: info@hotelbluebay.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștile superbe spre munte, într-o zonă liniștită; - varietatea de camere, inclusiv cu vedere la mare și munte; - studiourile cu terasă și facilități modern echipate; - serviciile complete: internet gratuit, aer condiționat, loc de joacă.

Skala Potamia
Direcții