Blionis (Μπλιώνης) Patisserie

Gusturi rafinate, momente memorabile.

Blionis Patisserie oferă o experiență culinară distinctivă pe faleza din Limenaria, cu mic dejun rafinat și meniu diversificat pentru momente memorabile. Relaxați-vă într-o ambianță plăcută și descoperiți înghețata artizanală exclusivă, pregătită cu pasiune pentru gusturi pretențioase.

Blionis Patisserie este situată strategic pe faleza din Limenaria, cu acces facil și din pasajul pietonal, oferind o experiență culinară memorabilă într-o atmosferă distinctivă.

Dimineața începeți cu micul dejun rafinat, oferind o varietate bogată de opțiuni, de la dulciuri proaspete la sucuri naturale revigorante. Savurați celebrele LOUKOUMADES din Limenaria, alături de o cafea aromată și sucuri proaspăt stoarse, în timp ce vă bucurați de priveliștea mării.

La prânz sau cină, alegeți din meniul diversificat, cu preparate pregătite cu pasiune și ingrediente proaspete. Relaxați-vă în ambianța plăcută și încheiați experiența cu o băutură răcoritoare sau un cocktail personalizat.

Nu uitați să încercați înghețata artizanală, preparată exclusiv pentru Blionis Patisserie, folosind lapte proaspăt și oferind o varietate impresionantă de arome pentru cele mai pretențioase gusturi.

Blionis Patisserie vă dorește vacanțe fericite și vă invită să vă bucurați de o experiență gastronomică autentică în inima Limenariei. Vă așteptăm să descoperiți deliciile sale unice și să creați amintiri dulci la fiecare vizită!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57661
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/blionis
Tel.: +30 2593 051770

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - faleza scenică, accesul facil și pasajul pietonal pentru experiențe memorabile; - micul dejun rafinat cu dulciuri proaspete și sucuri naturale revigorante; - meniul diversificat cu preparate proaspete, într-o ambianță plăcută; - înghețata artizanală exclusivă, cu lapte proaspăt și arome variate.

Limenaria
Direcții