Astris Hill House

Răsfăț natural

Astris Hill House oferă o escapadă relaxantă în inima naturii, într-un cadru idilic cu livezi de măslini. Rezervați acum pentru confort și frumusețe autentică.

Astris Hill House reprezintă o oază de liniște, așezată într-un cadru idilic, perfect pentru cei ce caută relaxarea în mijlocul naturii. Situată pe pitoreștile dealuri cu livezi de măslini din satul Astris, această locuință de vacanță emană farmecul autentic al zonei, fiind recunoscută pentru aerul său proaspăt și pur.

Concepută pentru a oferi o experiență de neuitat, casa dispune de un living primitor, dotat cu 2 paturi single, șemineu cald și reconfortant, bucătărie complet utilată, frigider spațios, televizor cu canale satelit și sistem de aer condiționat pentru a asigura confortul maxim.

Dormitorul este amenajat cu un pat dublu, oferind posibilitatea de cazare pentru până la 4 adulți. Baia elegantă este echipată cu un duș modern iar exteriorul adăpostește o grădină generoasă, mobilată cu gust, cu o zonă specială de luat masa și facilități pentru grătar. Parcarea facilitează accesul și parcurgerea împrejurimilor.

Această locație reprezintă o alegere ideală pentru familiile și adulții în căutare de liniște și relaxare în mijlocul naturii. O oportunitate de a evadea din cotidian și a se bucura de frumusețea naturală a împrejurimilor. Rezervați-vă acum șederea pentru a vă bucura de o vacanță de neuitat într-un cadru pitoresc și autentic!

Date de contact Astris Hill House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … d24.656797
Astris
Facebook: https://www.facebook.com/AstrisHill-Ho … 6552217898
Rezervări
Tel.: +30 6949708128
E-mail: tsoukos15@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - liniștea idilică: un refugiu perfect pentru evadarea din agitația urbană; - farmecul natural: situată în pitorescul sat Astris, oferind aer proaspăt și autentic; - comoditatea maximă: casă dotată cu facilități moderne pentru confortul optim; - relaxarea în natură: grădina generoasă și atmosfera reconfortantă pentru întreaga familie.

Astris
Direcții